Nadogradnja PC-a

poruka: 41
|
čitano: 2.970
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Nadogradnja PC-a
TF II mom prijatelju u Thermaltake v4 na idle necujna i 28C... TF III je na 950MHz, TF II 880MHz, trica ima bolju mogucnost OC zbog izrade i malo bolje hladenje (1 heatpipe vise).
14 godina
neaktivan

hvala, kupujem msi twin frozr III

i btw vidim da se 90% njih zali kako imaju problema sa rage-om na ati karticama i to na jacima od 6950, pa eto jos 1 razlog vise zasto idem na nvidiu :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2011 13:54 (ivancro91).
14 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.10.2011 23:20 (ivancro91).

0 0 hvala 0
14 godina
ivancro91 kaže...

Radeon HD 6950 1GB u protisa za 1600 kuna.Neces pozaliti.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
neaktivan

znam da je bolja od gtx 560 ti ali bih htio odigrati RAGE bez onih problema kod ATI-ja

14 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

zašto svi predlažete taj šit od kućišta, thermaltake-ova kućišta se ne kvalitetno izrađena. kupi zalman z9 ili bitfenix outlaw ili bitfenix shinobi. ja imam z9 i uvjerio sam se zašto je on best buy za te novce :D

kupujem sve pomalo, Rest In Peace Steve Jobs
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

a kad bih malo počekao da se nakupi jos para pa uzmem gtx570...bi li moj corsair vx 450 i phenom II 840 3.2 to izdrzali?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

Imam samo te na raspolaganju, koju od njih?

2 Asus GTX 560 TI DCII 1GB
0 Gigabyte GTX 560 TI OC 1GB
0 Gainward GTX 560 TI GS 1GB
1 Sapphire ATI 6950 Dual Fan 1GB
5 XFX ATI 6950 XXX 1GB
Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 23:20 (ivancro91).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Drzat ce 570-ku. Samo neznam koju da uzmes.
14 godina
neaktivan

nazalost nema vise MSI GTX560 TFII i TFIII pa jedino sta imam na raspolaganju a da su u tome rangu su sljedece, tj ovih 5 iznad...a posto su ovaj tjedan akcije na grafe u linksu htio bih cim prije odluciti da mogu sutra naruciti

i btw jeli 6950 XXX nesto bolja od obicne verzije?

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2011 22:54 (ivancro91).
14 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

Pozz svima,

Evo danas sam se registrovao,slucajno nadjoh ovaj forum a vidim da ima ljudi i koji se razumeju u novije tehnologije pa reko da pitam par stvari a da ne otvaram novi topic..

sastavljam sam racunar i imam pitanje koje me muci,a to je u vezi RAM memorije,naime i ne bi me mucilo toliko da memoriju kupujem kod nas u okruzenju (Balkan) vec je narucujem iz Irske,posto sam nasao tamo da jedino salju proizvode po Evropi (ukljucujuci Srbiju i Crnu Goru) a imaju neke od najjacih brendova,sto nije slucaj sa Srbijom gdje se nalazim trenutno,vec se ovi mamlazi drze Kingstona,i umrijece sa njim.

Ovako stvari stoje:

uzeo sam:

plocu Maximus IV extreme-z

procesor I7 2600k Noctua NH-D14 kuler

graficku GTX 580 treba da uzmem samo da vidim da li cu moci da nabavim gdje Gigabyte SO verziju

e sad RAM memorija...memoriju sam nasao ovdje

http://www.memoryc.com/memorystorage/ddr3/8gbgskillddr3pc3149001866mhzripjawsxseriescoolingfanforsandybridge89824dual.html

s tim sto ide 4x4GB ovih stickova + cooler ALI na njoj pise da podrzava maximus IV extreme plocu ali ne i (-z) plocu,takodje na QVL listi od ploce ne mogu naci ovu memoriju ,pitanje je da li ce ova memorija moci na -z ploci? S obzirom da je ista voltaza 1.65V ne bi trebalo da bude problema ali opet da pitam?

A i generalno me interesuje da li memorija koja se ne nalazi na nekoj QVL listi moze da pasuje na odredjenoj ploci (pitam uopsteno ) Koliko sam saznao sa nekih stranih foruma memorije koje se ne nalaze na QVL listi mogu da pasuju na placu ali proizvodjac ploce ne garantuje rad (jedino ima smisla da memorija ne radi pa da ne moze da radi na ploci)..

Unaprijed zahvalan.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice