Nadogradnja PC-a

poruka: 4
|
čitano: 681
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

Imam sljedecu konfiguraciju:

Intel Core 2 Duo E8500

Asus P5Q matičnu

4Gb rama

2X 320 Gb diskovi

ATI 4870 512mb itd...

E sad me zanima vaše mišljenje o nabavci nove grafičke kartice. Razmišljam o ATI seriji 5870, ali me brine da ta kartica nece biti iskoristena u punom potencijalu u toj konfiguraciji. Bojim se da je procesor ne bude "usko grlo".

Puno hvala na odgovorima!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja PC-a
Sova kaže...

Imam sljedecu konfiguraciju:

Intel Core 2 Duo E8500

Asus P5Q matičnu

4Gb rama

2X 320 Gb diskovi

ATI 4870 512mb itd...

E sad me zanima vaše mišljenje o nabavci nove grafičke kartice. Razmišljam o ATI seriji 5870, ali me brine da ta kartica nece biti iskoristena u punom potencijalu u toj konfiguraciji. Bojim se da je procesor ne bude "usko grlo".

Puno hvala na odgovorima!

ja bih prije nabavio neki dobar cooler OC-ao procesor na 3.8 GHz i nabavio polovnu HD4870 za crossfire....

EDIT: ili bi OC-ao procesor sa coolerom na 3.8 GHz, prodao tu HD4870 i kupio HD5850. 

the PeRo
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.7.2010 20:55 (perosima91).
16 godina
neaktivan
Nadogradnja PC-a

Pozdrav!

Da ne otvaram novu temu, moje pitanje isto glasi što bi bilo najbolje da nadogradim komp...raspolažem sa nekih 700kn!!!

Konfiguracija "moj komp" i da graf je G92 čip!!

Hvala!!

Zena zmija sjedi za sankom takne mi brusnicu zviznem je sakom
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Nadogradnja PC-a
Bana kaže...

Pozdrav!

Da ne otvaram novu temu, moje pitanje isto glasi što bi bilo najbolje da nadogradim komp...raspolažem sa nekih 700kn!!!

Konfiguracija "moj komp" i da graf je G92 čip!!

Hvala!!

Za te novce ništa konkretno. Možda veći HDD il novu grafičku al mislim da ti se ne isplati prelazit sa 8800GTS na neku od 700 kn. Sačuvaj te novce i skupljaj još malo dok ne dođeš do neke konkretnije cifre, a dotad će i pasti cijene kartica.

Music is my life :)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice