Nadogradnja ASTRO Cyclone (454)

poruka: 9
|
čitano: 1.598
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima .

Zanima me mogu li nadogradit 
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1010514 sa ATI radeonkom 5770 Vapor-X 1GB DDR5.

BTW trenutno na kompjuteru imam ATI Radeon 4550 HD 512 MB GDDR3 ... tako da mi treba nova graficka ..... vidio sam ovu radeonku za 1000 kn a to je tocno cijena koju mogu izdvojit za takve stvari .

P.S. Novi sam ovdje pa nemojte radit galamu kao ... imo si slicnih tema itd itd .... volio bih samo znati sto vi mislite o tome

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 2:03 (Boogeyman1950).

0 0 hvala 0
18 godina
RE: Nadogradnja ASTRO Cyclone (454)
Boogeyman1950 kaže...

Pozdrav svima .

Zanima me mogu li nadogradit 
http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?sifra=1010514 sa ATI radeonkom 5770 Vapor-X 1GB DDR5.

BTW trenutno na kompjuteru imam ATI Radeon 4550 HD 512 MB GDDR3 ... tako da mi treba nova graficka ..... vidio sam ovu radeonku za 1000 kn a to je tocno cijena koju mogu izdvojit za takve stvari .

P.S. Novi sam ovdje pa nemojte radit galamu kao ... imo si slicnih tema itd itd .... volio bih samo znati sto vi mislite o tome

ako kupis tu graficku neces pogrijesiti,mozes

15 godina
neaktivan

Hvala stari .... zanima me dali bi to radilo na high details na rezi od 1920X1200 kod ovih novih igara .

0 0 hvala 0
16 godina

bas i ne na fullhd.

za fullhd bolje uzmi 4870 zbog šire sabirnice.

BTW.Gdje si nasu tu graficku za 1k? O.O

http://www.speedtest.net/result/832888883.png U školi... 90Mbps DL 6Mbps UL
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 12:24 (8ax).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

prijatelj mi je dobio za rodendan ... pa je oce meni uvalit .... koliko kosta ta 4870 ?
nebi ja igro bas sve ove nove ... glavno mi je da vrti novi Guild Wars II na high details ... i da mi vrti igre kao sto su Bioshock 2 , Mafia 2 i tako te ....

18 godina

Samo sto GW2 jos nije ni izasao pa ti nitko ne moze reci kako ce to vrtiti. Ja sam 4870 prije cca 5 mjeseci platio 700kn. Polovnu naravno, novu vise i neces naci, a ako i nadjes cijena ce biti prilicno paprena (kako to kod nas vec ide, zato ih ni nisu prodali kada je bila "sezona").

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovo mi je ogromna nadogradnja jel tako .... ova moja trenutno nevalja nista .... a Nvidia 9800 GT je imala tvornicki kvar ... a posto sam ovaj komp uzo nekoliko dana prije nego sto je propo Vemil  .... propala mi je i garancija sa njime ..... uglavnom da ja rezerviram u prijatelja 5770 ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.9.2010 13:20 (Boogeyman1950).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Boogeyman1950 kaže...

ovo mi je ogromna nadogradnja jel tako .... ova moja trenutno nevalja nista .... a Nvidia 9800 GT je imala tvornicki kvar ... a posto sam ovaj komp uzo nekoliko dana prije nego sto je propo Vemil  .... propala mi je i garancija sa njime ..... uglavnom da ja rezerviram u prijatelja 5770 ?

Za te pare (ako ima garanciju) se isplati.

UKUSI SU KAO ŠUPCI-SVATKO IMA SVOG.
18 godina
Boogeyman1950 kaže...

Novi Vemil tojest Unus media priznaje jamstvo starog Vemila i uvažava reklamacije. Nije ti propalo jamstvo, samo grafu odnesi u Vemil...

Ako sam ikako pomogao, nešto pojasnio il se barem trudio - kliknite na "HVALA" kao znak zahvalnosti. Hvala.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice