Muke po sliju

poruka: 6
|
čitano: 1.110
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Muke po sliju

hitno me zanima dali je potriban posebni drajver za spajanje dviju kartica u sli modu prijatelj me pit a ja mu neznam reč pa pitam vas možda neko zna

evo detalja  matična asus M2Ne-sli grafr 8800 gt zotak amp edišn tvornićki klokana a druga grafa asus 8800gt normalna verzija i nije klokana i sve je složija navodno uredu i grafe radu ali kad uđe u igru slika se ruši

napajanje mu je cifteć 450w ja mislim da mu je to malo a on je uvjeren da je to dosta

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Muke po sliju

normalno da je malo barem da je neko hx450 to bi bilo ali ćuftek nikako

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Muke po sliju
RPG vs TENK kaže...

normalno da je malo barem da je neko hx450 to bi bilo ali ćuftek nikako

eto znasan samo ciko nikako da poviruje štomu kažeš zato san i otvorija ovu temu da čovjek i onaj komu to sastavlja uvide svoje greške  pravi su bolek iloleg

I Jadantisi
16 godina
Muke po sliju

barem seasonic 500w

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Muke po sliju

eto napajanje smo rješili ali eto drugi problem ovako kartice su gf zotac 8800gt anp a druga je gf 8800gt asus te imamo mostić na kojem piše G82 a mi posjedujemo gpu G92 dešava se sljedeči problem kad je mostić spojen u 3dmarku prilikon testiranja pojavlju ju se čudne boje te je 3d mark smješno mali  a kad skinemo mostić i igrasmo crysis sve je uredu te se pitam dali je taj sli uopče aktivan postoji li neki program za provjeru slija ili neki posebni drajver koji povezuje  sli eto ako neko zna  štobi moglo bit neka piše

ajmo bugovci

I Jadantisi
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Muke po sliju

mislim da bi ti problem mogao biti u razlicitim karticama (proizvodjac, a i sami clock na zotac kartici), probaj nabavit od nekog identicnu ili zotac ili asus pa provjeri onda da li radi kako treba. ako u tome nije problem moze biti da ti je sli brigde ostecen

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice