Moze pomoc oko konfiguracije?

poruka: 33
|
čitano: 3.183
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Nedvojbeno je to da vi znate puno vise od mene.  Jedini razlog zasti sam rekao da ne zelim intel je taj sto mislim da ga necu nikad moc nadogradit zbog te jeftine maticne (mozda, tj. vjerovatno sam u krivu)...Tako da ako vec svi kazete da je tako bolje vjerovatno ce tako i biti...Jos cu se malo raspitatiti prije kupnje...

Jos jednom kazem hvala na pomoci...

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Moze pomoc oko konfiguracije?
cL!T* kaže...

Nedvojbeno je to da vi znate puno vise od mene.  Jedini razlog zasti sam rekao da ne zelim intel je taj sto mislim da ga necu nikad moc nadogradit zbog te jeftine maticne (mozda, tj. vjerovatno sam u krivu)...Tako da ako vec svi kazete da je tako bolje vjerovatno ce tako i biti...Jos cu se malo raspitatiti prije kupnje...

Jos jednom kazem hvala na pomoci...

Što se tiče nadogradnje, u pravu si. Pederi iz Intela maltene svakih 6 mjeseci predstavljau novi socket, pa bi narod trebo stalno kupovat nove ploče !!! AMD je tu puno bolji za kupca, jel sa istom pločom možeš birati hrpu procesora starije i novije generacije. Uzmi si onda neku dobru AM3+ matičnu, pa možeš kasnije preći na novi chip iz AMD-a . Inače, obavezno ono što sam ti rekao da uzmeš grafu sa nereferentnim hladnjakom, i hladnjak za CPU. Ovi tvornički hladnjaci za CPU kod AMD- a su naprosto smiješni i vrte se ko blesavi pogotovo sad kad je toplo a to znači da ti komp buči ko fen !!

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.5.2011 19:12 (itomic009).
15 godina
neaktivan

kad ce se promjeniti svijest da ne treba svima 1366, i buduci 2011 socket, onda ce te shvatiti zasto intel ima politiku kakvu ima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice