Monitor Samsung SM 2243NW

poruka: 4
|
čitano: 1.429
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
pitanje

Pozz svima...naime imam nedoumicu oko monitora...zanima me da li tko ima iskustva sa Samsungom SM 2243NW modelom, ili možda manjom braćom dijagonale 20 (2043NW), ili 19 (943NW).

Zanima me jeste li zadovoljni, kakve su boje, oštrina i čitljivost teksta, ima li u filmu i igrama laga odnosno ghostanja i sl. Hvala Vam na odgovorima.

p.s monitor je za brata a nisam na netu naišao na reviewe tako da molim brz odgovor, jer sutra ili najkasnije za 2 dana bi se išlo po ekran..Tnx

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bas sam gledo po netu i nema skoro nista o tom monitoru..samo sam nasao da mu je odaziv 5ms..po meni bolje odaberi neki drugi osim ako ovog kupujes jer je povoljan(koliko sam vidio 1800kn)..najbolje odi u ducan i isprobaj gaNamigiva

I kaj ova tema radi u slaganje pc konfiguracije!!??

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.9.2008 18:54 (Lion King).

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Monitor Samsung SM 2243NW
autorov komentar

Pa monitor je dio računalne konfiguracijeMršti se...ostatak sam sastavio jer pratim hardware unazad 10tak godina sa velikim zanimanjem, tako da mi tu pomoć nije potrebna Smijeh

Htio sam samo čuti dojmove nekog tko ga ima...jer kao što i sam kažeš reviewa na netu nema...ali hvala na trudu, a btw cijena mu je ispod 1500kn :D

17 godina
neaktivan

U pravu si cijena za gotovinu 1498.99 kn

S time da bih ti ja preporucio samsung t200 koji dode 1.494,00 kn pa odluci samSmijeh

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice