Monitor i Graficka od 4k kn

poruka: 67
|
čitano: 11.368
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Ma nebrini za napajanje, vidio sam da može vući i  GTX 285.

Evo vidio sam da mi preporucijete i LG, kakav je on iskustva?, i evo sad sam promjenio mišljene posto mi 24" nece moć stat(max. širina 55,5 cm), onda mi treba  neki kvaltetan monitor kojeg duno necu morati mjenjat, l nek je onda barem Wide, sto šira slika,...

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ako ti 24'' ne stane stavi si 22'' ja ti preporucan T220 ili ako oces manji stavi T200 nema nikakve razlike između njih dvoje samo 2'' u onda ti tu stane GTX285...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Monitor i Graficka od 4k kn
damian123 kaže...

ako ti 24'' ne stane stavi si 22'' ja ti preporucan T220 ili ako oces manji stavi T200 nema nikakve razlike između njih dvoje samo 2'' u onda ti tu stane GTX285...

Ma netreba mi manje od 22" ni vise mozda more stat i 24", samo ako je manji od 56 cm.
I don't care...
17 godina

Evo, nu koji monitor sad da uzmem, neki govore da uzmem neki od LG Full HD, sto da uzmem, a da nije šire od 56 cm!

I ako netko ima bolji prijedlog vezi graficke nek kaže (ili zauvjek šuti xD)!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Evo, nu koji monitor sad da uzmem, neki govore da uzmem neki od LG Full HD, sto da uzmem, a da nije šire od 56 cm!

I ako netko ima bolji prijedlog vezi graficke nek kaže (ili zauvjek šuti xD)!

Za grafu ti ne može nitko više ništa napisati, sve ti je već rečeno. ATI 4890 je trenutni best by u cijeni 1500 do 2000 kuna i tu se ne može izmislit topla voda kad je već izmzšljena. Jedino ako ćeš sačekati novu 5000 seriju? Za monitor ti i ja preporučujem LG full HD, ali na tebi je da se odlučiš. Javi za koju si se kombinaciju odlučio. Ja ti predlažem kao da kupujem sebi, ali ukusi se ne moraju poklapati.
17 godina

Thanks, samo to sam već znao, vezi graficke znam da mi je to best buy nego za svaki slucaj!

A sad koji monitor od LG-a sa Full HD, daj link? (slabo se razumijem u LG-monitore)

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Thanks, samo to sam već znao, vezi graficke znam da mi je to best buy nego za svaki slucaj!

A sad koji monitor od LG-a sa Full HD, daj link? (slabo se razumijem u LG-monitore)

Pogledaj u Vemilu pod šifrom 1010704 koji košta 1519 kuna. Ja bih ga sebi uzeo sutra samo da imam love, al neka doći će i on na red.
16 godina
protjeran

A ovako nešto

1. Grafa - netrebam ni pričat
  2. Monitor - bio je test u časopisu VIDI. Koštao je 1600kn pa pala cijena. Imao je natprosječne rezultate, iznad konkurencije u sadašnjem cijenovnom rangu, odličan monitor isplativiji od samsung t-serije
Pala bomba u rodilište. Sad ima duplo više djece. Vrijeme je relativan pojam. Zavisi sa koje strane WC-a se nalaziš.
17 godina
CUNO kaže...
markoal kaže...

Pogledaj u Vemilu pod šifrom 1010704 koji košta 1519 kuna. Ja bih ga sebi uzeo sutra samo da imam love, al neka doći će i on na red.
 imaš i samsunga ovog.
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
17 godina
neaktivan

Opet ćemo te baciti u razmišljanje. I ova dva prijedloga su ti super. Samo o tebi ovisi što preferiraš i koliko love možeš izdvojiti.

17 godina
CUNO kaže...

Opet ćemo te baciti u razmišljanje. I ova dva prijedloga su ti super. Samo o tebi ovisi što preferiraš i koliko love možeš izdvojiti.

Uf, ma mozak mi je preopterecen, xD, moram bratu proc, hard, maticnu, sebi popravit nekako ovaj problem sa senzorima od proca i kupit ovo dvoje pa sad..

Nu trebaju mi mišljenja ili testovi od ljudi koji imaju te monitore, treba mi da je vrlo dobra slika samo to i da nije veći od (ŠIRI) 56 cm, eto to je sve sto mi treba, monitor sa čistom slikom za gaming(da neam zakašnjenja, jer meni je pola stotinke vazno u codu) i za gledat filmove !!

Kad se odlucim za monitor vidit cu koliko ce para ostat za graficku, to mi je laksi dio, sad ja dobro znam T generaciju samsunga, ali neznam ove druge, dajte neki monitor kad svi vec govore Full HD, dakle sa FUll Hd om, za potrebe gore navedeno.

I don't care...
17 godina
Hyperion kaže...
 imaš i samsunga ovog.
 Da ali ga nema u ADM-a, a kakav je da uzmem ovaj isti taj samo 23", P2370
Nekako mi se cini najboljim do sada, al  ako ima neki jos mozda vama bolji, po mogucnosti jeftiniji da mogu jaču grafu, naveo sam sta cu raditi (VIDI POST IZNAD)
(sry na duplom postu)

@ CUNO,  zasto bi bas taj uzeo, reci neko obrazlozenje vidio sam da ima odziv 5MS i onaj drugi odziv (xD) 2 MS!
I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 0:10 (markoal).
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
da neam zakašnjenja, jer meni je pola stotinke vazno u codu) i za gledat filmove !!

Onda odmah prekriži veliku većinu LCD-a...na svom u intervalima primjetim ne baš maleni input lag (prije sam u COD4 MP bio bolji za 20-ak%), ali tješim se činjenicom (iako nije točna) da je većina s CRT-a prešla na LCD i imaju isti problem...
Q6600 G0 @ 3.6GHz | Big Typhoon modded Gigabyte X38-DS5 2x2Gb G.Skill PK Seagate 250GB ST3250410AS Gigabyte 8800GTS 512Mb | AC S1 Corsair HX620 Samsung 2232BW Chieftec BA02-B-B-B modded
17 godina

@ Rino, koji monitor imaš ??

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Piše ti u potpisu...Samsung 2232BW!

Q6600 G0 @ 3.6GHz | Big Typhoon modded Gigabyte X38-DS5 2x2Gb G.Skill PK Seagate 250GB ST3250410AS Gigabyte 8800GTS 512Mb | AC S1 Corsair HX620 Samsung 2232BW Chieftec BA02-B-B-B modded
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

hh, sad mi sam fakat zbunjen, xD, nisam zbunjen kao da neznam od tome nego neznam sta uzet, jos cu izgubit brzinu u codovima, ma mozda to i nesmeta, aj nek netko još komentira ovo vezi brzine i nek netko preporuci monitor sa FULL HD ??!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...
Hyperion kaže...
 imaš i samsunga ovog.
 Da ali ga nema u ADM-a, a kakav je da uzmem ovaj isti taj samo 23", P2370
Nekako mi se cini najboljim do sada, al  ako ima neki jos mozda vama bolji, po mogucnosti jeftiniji da mogu jaču grafu, naveo sam sta cu raditi (VIDI POST IZNAD)
(sry na duplom postu)

@ CUNO,  zasto bi bas taj uzeo, reci neko obrazlozenje vidio sam da ima odziv 5MS i onaj drugi odziv (xD) 2 MS!
 Zbog love, da dobiješ što više za svoj novac.
17 godina

Razliku između 0.005s i 0.002s nemožeš primjetit , to ti je marketing.

MSN i e-mail - drazen016@net.hr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Hyperion kaže...

Razliku između 0.005s i 0.002s nemožeš primjetit , to ti je marketing.

U pitanju je input lag...ne brzina odziva...
EDIT:Uglavnom da ne bi bilo da kenjam...evo dokaza...LINK...ima još monitora na izbor...
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.5.2009 16:10 (Rino).
17 godina

Nu za sad su mi najbolji, T220 i P2370(Samsung)
Sta mislite, o njima, ima li neki da je dobar kao ti al jeftiniji?

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

ajd ne mrdaj sad, uzimaj t220 i hd 4890 i vozi, ja to imam i uzivancija, sta ces davat pare bzvz, odi na sladoled za tu razliku mjeseca danaBelji se
Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
angel of fire kaže...
markoal kaže...

ajd ne mrdaj sad, uzimaj t220 i hd 4890 i vozi, ja to imam i uzivancija, sta ces davat pare bzvz, odi na sladoled za tu razliku mjeseca danaBelji se
 I mislim da cu najvjerojatnije tako, samo sad sam nesto procitao, pa se opet mislim vezi graficke, da se grije dosta HD4890, pa me opet privlaci vise GTX ica!!, to cu jos vidjet.
I don't care...
17 godina
neaktivan

Ma to grijanje je pod kontrolom, ali zato možeš uzeti malo skuplju 4890 koja nema stock hladnjak nego neki jači i riješio si problem (npr Toxic i sl.).

17 godina

Nu koje su razlike između sjedećih grafickih:
XFX HD4890 1GB DDR5 875MHz HAWX XXX  -  1899 kn

XFX HD4890 1GB DDR5 850MHz HAWX X-pack  - 1808 kn

XFX HD4890 1GB DDR5 850MHz HAWX     - 1769 kn
Gigabyte Radeon HD 4890 1GB DDR5       - 1697 kn

Sapphire HD 4890, 1GB GDDR5 256bit      -  1646

Evo poredao sam po redu SVE HD 4890 iz ADMa, najjaca je ta gornja jer ima 875 mhz(umjesto 850).

Sad se mislim da bi nju uzeo, al neznam, valjda ima drugi cooler, da je hladnija, hmm..., sta mislite ?
Trenutno mi nije vazna cjena samo da nije vise od 2000 kn!

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

samsung sm2333sw preporučam 1699kn hg spot

pozdrav iz Slavonije
17 godina
stipa kaže...

samsung sm2333sw preporučam 1699kn hg spot

Ma uzet cu    T220, naj mi je bolji, širok 52 cm, dobar.

Odgovorite razliku grafickih gore, moj post iznad!!!!SmijehIzlanuo se
I don't care...
17 godina
neaktivan

Pogledaj si ovaj review te XXX verzije. Navodno je nešto hladnija od ostalih izdanja a pritom i clockana.

Music is my life :)
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
makaweli kaže...

Pogledaj si ovaj review te XXX verzije. Navodno je nešto hladnija od ostalih izdanja a pritom i clockana.

Vidio sam nekidan, nego ja cekam hoce još netko odgovorit a nista ovako.

Za sad uzimam T220 (100%) i HD4890 XXX(98%)

Samo ako netko može rec kakav je ta XXX, vidim da su na ADMovoj stranici krivo napisali da je 875mhz, a nije nego 900 mhz.
I don't care...
16 godina
protjeran
markoal kaže...
makaweli kaže...

Vidio sam nekidan, nego ja cekam hoce još netko odgovorit a nista ovako.

Za sad uzimam T220 (100%) i HD4890 XXX(98%)

Samo ako netko može rec kakav je ta XXX, vidim da su na ADMovoj stranici krivo napisali da je 875mhz, a nije nego 900 mhz.
 ako imas para, uzmi gtx285, bolja je dosta od hd4890
King of the South!
16 godina
neaktivan
markoal kaže...

Nu koje su razlike između sjedećih grafickih...

razlike su u taktu (1. i ostale) i u samom paketu u kojem dobiješ grafičku,pa tu sa tim XFX-icama dobiješ igru HAWX i još neke dodatne CD-ove itd.,a ima i razlika u cijeni,pa samo uzmi najjeftiniju ili sačekaj malo pa uzmi sa nerefernetnim coolerom
90% forumaša ima u potpisu nešto sa 90% ovoga i 10% onoga,ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis.Ko zna da ne zna - najveći je
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice