ima tko prijedlog koji monitor uzeti za 1200kn
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
evo ja uzea benq e2200hda u hg spot-a za 1200kn, nije loš nije ni skup pogledaj sam
ima tko prijedlog koji monitor uzeti za 1200kn
Ovisi o grafičkoj...
Ovaj ima odličan kontrast za monitore...
evo jedan 22"
Kad kupujes LCD monitor uvijek gledaj da ima DVI prikljucak jer ces preko njega dobit najbolju mogucu sliku koju monitor moze dat i to je to, ovaj LG 20 inch koji je gore naveden je dobar izbor jasno ima DVI!!!
Kad kupujes LCD monitor uvijek gledaj da ima DVI prikljucak jer ces preko njega dobit najbolju mogucu sliku koju monitor moze dat i to je to, ovaj LG 20 inch koji je gore naveden je dobar izbor jasno ima DVI!!!
ja vam imam 4870
a što mislite o samsungu 2053bw cijena 1280kn 20inča
Tog samsunga zaobidji u sirokom luku jer su velike sanse da dobis los panel na njemu u taj model su stavljali svakakve panele to je ruski rulet!!!
a asusov
http://www.hgspot.hr/opis.aspx?ID=038583
neces pogrijesiti,jedina mana mu je sto ima samo vga prikljucak,ali da ima i dvi bio bi skuplji,a ima full hd rezoluciju i 3 godine garancije
i asus ima isto 3god jamstva i dvi ulaz samo ne znam jel što valjaju 22inča košta 1200kn
Taj monitor iz HGspota zaboravi to je rezolucija s kojom ljudi imaju problema presitno na 22 rezoluciji a i nema DVI, na koji asus si bacio oko!!!