Eto, jucer sam si kupio novu kantu, a posto mi je vrijeme provedeno ovdje, citajuci vase postove, pomoglo u odluci bio bi red i da se ''pohvalim'' heh..od svih mogucih kombinacija, pada i rasta cijena, nemogucnosti nabavke nekih dijelova koje sam isprva planirao uzeti, jucer sam pop*** i kupio sljedece:
MB Gigabyte EP35 DS3
Intel Core 2 quad q8200
OCZ platinum(1000MHz) 4 gig kit (2x2)
Seagate 500GB 32MB cache
Sapphire HD4870 512MB
LG DVD RW
Chieftec midi tower BH-02B
Samsung SM2233BW (prezadovoljan sam monitorom, a i vrlo je povoljan)
Jucer sam ga i sastavio, instalirao 32-bit Vistu(nisam jos nabavio 64-bit), bacio flight simulatorX i Crysis da vidim cisto kako izgleda dx10..mogu reci da sam preprezadovoljan..nisam nista benchao, nisam jos klokao (istini za volju, moram vidjet po forumima koliko i kako mogu dici proc)..zavrtio sam krizu na 1680 rezi na very high(bas sve na very high) bez AA i boze sto ga ganja haha (imajte na umu da sam napravio prijelaz sa Athlona XP i GF6600gt)...ne znam koliki su FPS-ovi nit me briga hehe, sve glatko pici :D...jos moram stavit nove drajvere za grafu i instalirat FC2 i jos gomilu toga sto nisam mogao picit do sad..btw, ako neko ima neki savjet oko klokanja ovog proca na stock cooleru nek mi javi..e da, sve zajedno me izaslo ravno 8000 kuna (cijene porasle, al ne zalim ni lipe :))

, odlicna konfa...