Moja nova konfa

poruka: 5
|
čitano: 704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
protjeran
Moja nova konfa

Eto, jucer sam si kupio novu kantu, a posto mi je vrijeme provedeno ovdje, citajuci vase postove, pomoglo u odluci bio bi red i da se ''pohvalim'' heh..od svih mogucih kombinacija, pada i rasta cijena, nemogucnosti nabavke nekih dijelova koje sam isprva planirao uzeti, jucer sam pop*** i kupio sljedece:

MB Gigabyte EP35 DS3

Intel Core 2 quad q8200

OCZ platinum(1000MHz) 4 gig kit (2x2)

Seagate 500GB 32MB cache

Sapphire HD4870 512MB

LG DVD RW

Chieftec midi tower BH-02B

Samsung SM2233BW (prezadovoljan sam monitorom, a i vrlo je povoljan)

Jucer sam ga i sastavio, instalirao 32-bit Vistu(nisam jos nabavio 64-bit), bacio flight simulatorX i Crysis da vidim cisto kako izgleda dx10..mogu reci da sam preprezadovoljan..nisam nista benchao, nisam jos klokao (istini za volju, moram vidjet po forumima koliko i kako mogu dici proc)..zavrtio sam krizu na 1680 rezi na very high(bas sve na very high) bez AA i boze sto ga ganja haha (imajte na umu da sam napravio prijelaz sa Athlona XP i GF6600gt)...ne znam koliki su FPS-ovi nit me briga hehe, sve glatko pici :D...jos moram stavit nove drajvere za grafu i instalirat FC2 i jos gomilu toga sto nisam mogao picit do sad..btw, ako neko ima neki savjet oko klokanja ovog proca na stock cooleru nek mi javi..e da, sve zajedno me izaslo ravno 8000 kuna (cijene porasle, al ne zalim ni lipe :))

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moja nova konfa

odlicna konfa bas sebi mislin uzet slicnu.a di si kupovao?

evo jedan mali vic Pita baka unuka: - Jel sine, kako se zove onaj Nijemac što nam krije stvari po kući? Unuk odgovara: - Alzheimer, baba, Alzheimer...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moja nova konfa

Cestitam, odlicna konfa, Krajsis u punom sjaju, pa neka sad neki pricaju, kako je isto dx9 i dx10, ma nije ni blizu.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Moja nova konfa

mozes se kurcit da ti krajziz radi na ultraIznenađen , odlicna konfa...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Moja nova konfa

Uzeo sam u vemila sve, e da zaboravio sam napajanje navest - OCZ stealthXtream 500w odlicno i jako povoljno napajanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice