POMOC - PREKRIZITE, IZBACITE NEPOTREBNE DIJELOVE, UBACITE BOLJE, ILI STA VEC, SAMO MI TREBA DOBAR ODABIR DO 600-650€ ZA GAMING PC.
Kuciste: THERMALTAKE ELEMENT T 130KM
MATICNA PLOCA: GIGABYTE GA-990XA-UD3 250KMM
Procesor: INTEL CORE i5-650 BOX 2x 3,20GHz 4MB L3 Sck.1156 343KM
RAM: DDR III 4GB 1600MHz KINGSTON HyperX blu 48KM
GRAFICKA: VGA ASUS nVIDIA ENGTS450, DI, 1GD5 SLI 255KM
HDD: HDD 3.5" 1TB SEAGATE 7200rpm SATA2 132KM
DVD CITAC: DVD RW LITEON IHAS122-18B 36KM
UKUPNO 1149KM u € je oko 600€
To je to, sa ovim bih zelio da tjeram sve na high, pri nekom 24 inchnom monitoru..
Da moze pogurati: BF3, CODMW3, GTA V(jos nije izasao ali..) ...i ostale novije igre..
To je moj neki odabir, a naravno, vi ste tu da pola od ovoga ako zelite prekrizite, i izaberete mi nesto sa Plus.ba, vrlo je lako pronaci sve, samo mi izaberite komponente i malo jeftinije kuciste, ne neko no name nego ovako thermaltake, e sada ne znam dolazi li napajanje.. znaci sve do 600-650€, sve vise je previse.. i jos da, ako sam neke gluposti stavio npr hdd 1tb manjih performansi, vi npr mozete
staviti 500gb a neki bolji, jeftiniji ili neke dijelove izbaciti a staviti nesto sto ce gurati ove masne igre
. 

Tvoja graficka + Battlefield 3 na Ultra?! Procesor Intel + Maticna AMD?! 

.
. 

Covjek hoce konfu koja ce mu biti iskljucivo za gaming i da mu potraje dugo! Graficka mu mora biti na prvom mjestu!
I SIGURNO mu ne treba 700W! Covjece, prijatelj mi ima to napajanje na GTX 580 i sesterojezgrenom Phenomu! 
Mislim, moze i tako, ali mislim da bi bilo bolje da uzme jednu 6850 i to je to, zato sto onda ne mora trositi vise na napajanje i uzme jaci procesor!