Mode Com napajanje

poruka: 4
|
čitano: 1.996
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mode Com napajanje

Imam Mode Com Feel II-500 ATX (500W) napajanje i imam feeling da je šrot. To sam zadržao sa prijašnje konfe pa me zanima da li bi mi to trebao biti prioritet promijeniti? Drži ono konfu samo me zanima do koje mjere je pouzdano. Ne želim da mi povuče nešto sa sobom ako dođe do ... jelte. Čuo sam podijeljena mišljenja, ali ako se voditi po onoj staroj kolko para tolko muzike ne ulijeva povjerenje. Konfa je pod Moj PC.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Mode Com napajanje
Badaboom kaže...

Imam Mode Com Feel II-500 ATX (500W) napajanje i imam feeling da je šrot. To sam zadržao sa prijašnje konfe pa me zanima da li bi mi to trebao biti prioritet promijeniti? Drži ono konfu samo me zanima do koje mjere je pouzdano. Ne želim da mi povuče nešto sa sobom ako dođe do ... jelte. Čuo sam podijeljena mišljenja, ali ako se voditi po onoj staroj kolko para tolko muzike ne ulijeva povjerenje. Konfa je pod Moj PC.

Pa ajmo reć da nije ništa hitno, al bilo bi dobro zamjenit to... Za nekog Corsaira, 400-450W, ovisno kolko novaca imaš...

I see offline people!
16 godina
Mode Com napajanje

Bilo bi poželjno u bližoj budučnosti zamijenit to napajanje ako se već može. Što se tiče držanja te konfiguracije, vjerovatno će držat, ako i dosad gura bez problema. Ali pitanje je do kad će držat i kolko može izdržat prije nego pokaže svoju slabu stranu. Dakle moj savjet je, ako možeš u bližoj budučnosti zamjeni, iako još nije hitno kao što kolega poviše kaže. Što se tiče nove kupovine, Corsair CX400 će ti bit sasvim dovoljan.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2010 13:38 (zabranjeniples).
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
RE: Mode Com napajanje

Evo,samo da te utješim, imam i ja takvo napajanje, staro oko 1,5 godinu i još se drži.Sad u kompu imam phenom II X2 550 BE, 2hdd-a po 250gb, dva dvdrw-a, grafiku stariju(7600gs) i 1X2GB ddr3 rama.Radi bez problema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice