Mišljenje o konfi

poruka: 37
|
čitano: 3.593
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Mišljenje o konfi
8ax kaže...

Ne kuzim, moja je i jaca od tvoje?

Napravia si cf od 6750 oc koji nije jaci od 6950 a i single gpu je uvik bolje rjesenje.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.9.2011 17:41 (zoharbizo).
16 godina
Jak je otprilike kao HD6950.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
16 godina
I jeftiniji 100-150kn.
Veza : 7500/650kbps. Prodajem PC, Athlon x3, 4GB RAM, HD6850, 250GB HDD + Pokolni, garancija.
15 godina
neaktivan
Mišljenje o konfi

Al bolje dat tih 100-150kn za single GPU, neg CF.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Iznesi svoje argumente :)
14 godina
8ax kaže...
Iznesi svoje argumente :)

Kao prvo nije jak kao 6950 nego nesto slabiji,kao drugo cf ne donosi iste rezultate u svakoj igri,nekad manje a nekad ocekivane.Kao trece imas pojavu microsttuteringa kod cf-a.Puno je razloga zasto je single gpu bolji.Izvoli pa citaj i uci.LP

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
Mišljenje o konfi

Da ne govorimo o zagrijavanju jer za ohladit CF treba dosta dobro kućište.

CF je gotovo uvijek loše riješenje, osim ako već nemaš jednu grafu, pa ti je jeftinije dokupit drugu nego ići na neku novu 20% jaču

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice