Hvala
Hvala
sad gledam i takav identični komp bi u Protisu došao 2.500kn, a ti ga platio 3.200 
teški zaheb...
A jesi Bloomer.. daj prodaj tu konfu za 2600 kn, i tako ces bolje proc 
TR1PL3X 
KAKO DOBAR KOMP!!! 4 GB RAMAAAA! I 500 GB HARDA!!!
KAKO DOBAR KOMP!!! 4 GB RAMAAAA! I 500 GB HARDA!!!

Zar ga nemožeš vratiti natrag ??? kaj nema ono 7 dana da možeš robu vratiti ? Ako možeš vračaj i kupi ovo kaj ti je cezar napisao :D
AMD Athlon II x4 645 - 689kn
ASrock M3A770DE - 444kn
Kingmax 2x2Gb 1333mhz DDR3 - 201kn
XFX HD5830 - 928kn
Samsung Spinpoint F3 500Gb -293kn
XFX Core edition 450W - 359kn
Thermaltake V4 - 318kn
Kingmax 2x2Gb 1333mhz DDR3 - 201kn
XFX HD5830 - 928kn
Samsung Spinpoint F3 500Gb -293kn
XFX Core edition 450W - 359kn
Thermaltake V4 - 318kn
E sad nema povratka jedino se isplati nadogradit...a to kako mi je doktor napiso za 1000kn kupim napajanje i grafu i sve 5.
E sad nema povratka jedino se isplati nadogradit...a to kako mi je doktor napiso za 1000kn kupim napajanje i grafu i sve 5.
Prijateljski savjet za ubuduće:
Nikada nemoj na forumu tražiti mišljenje o nečemu što si već kupio koliko god loše/odlično bilo.
E sad, što se tiče tvoje konfiguracije prijedlog je sljedeći:
Oglasi svoju grafičku na njuškalu za 250 - 300 kn (toliko se otprilike kreću cijene rabljenih a ti imaš dosta dugu garanciju tako da bi je trebao relativno brzo prodati). Ta grafička je idealan izbor za nekoga tko slaže HTPC kombinaciju.
Nakon toga uzmeš ovo:
grafička
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_217_4_84_228&products_id=9108
napajanje
http://www.magazinrs.hr/product.asp?product=psu-xfx-core-edition-80-450w-psu-easyrail-technology&code=XFX-P1-450S-XXB9
Tu bi nakon prodaje postojeće grafičke trebao dodati cca 1.100 kn a imao bi vrlo dobru grafičku karticu za ugodno igranje.
Hmm...sad nemam para i nespremam se jos kupovat al kada pocne skola past ce to sve :D
Bitno je da znam da je napajanje i grafa lose...
Kupovat cu u ivancu tamo mi najlakse doc jedino ak cu nesto narucit preko neta (postom).
Nije sve tako crno zar ne ?
Bez uvrede, ali te složene konfiguracije su za naivčine ili nekome koga zaboli za igranje nego koristi to u uredu za rad u Officeu!!
Užas od napajanja, 2011 godine stavit dvojezgreni procesor, grafička kartica koja služi za gledanje filmova i koja nije namjenjena igranju, "blue" HDD koji je namjenjen za storage...
I onda biš ti BC2 na max...
Doktore malo leda ispod dupeta stavi,
1.Dvojezgreni proc što bi ti htio od sastavljene konfe u trgovini(kako su oni sastavili za 3200kn)
2.Blue je i za storage i za sistem jednako dobar,dovoljno brz i siguran.
3.Čitaj šta pišeš.
Bez uvrede.
Bez uvrede, ali te složene konfiguracije su za naivčine ili nekome koga zaboli za igranje nego koristi to u uredu za rad u Officeu!!
Užas od napajanja, 2011 godine stavit dvojezgreni procesor, grafička kartica koja služi za gledanje filmova i koja nije namjenjena igranju, "blue" HDD koji je namjenjen za storage...
1.Dvojezgreni proc što bi ti htio od sastavljene konfe u trgovini(kako su oni sastavili za 3200kn)
3.Čitaj šta pišeš.
Bez uvrede.
Čovjek je pitao šta mislimo!!!A vidim da mu je želja igrati BC2 na max postavkama!
I ja mislim upravo to šta sam napisao. To šta je kupio gotovu konfiguraciju sa dvojezgrenim procesorom isto mislim da je totalna glupost!
U čemu je problem tigre?!
3.Čitaj šta pišeš.
Bez uvrede.
Čovjek je pitao šta mislimo!!!A vidim da mu je želja igrati BC2 na max postavkama!
I ja mislim upravo to šta sam napisao. To šta je kupio gotovu konfiguraciju sa dvojezgrenim procesorom isto mislim da je totalna glupost!
U čemu je problem tigre?!
Največi problem što je za tebe blue za storage,a dual core cpu u složenoj konfi nije ništa čudno,frend je dao 4500kn monitor miš tipkovnica zvučnici i kanta koja ima dual core I3 540 i HD5670 1gigu