Matična i HDD

poruka: 10
|
čitano: 1.051
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Matična i HDD

Evo bratu cu uzimat Matičnu i HDD.

Ali da je jeftinije ukupno   od 850 kn.
Ovo je najbolje po meni sto sam stavio:
Gigabyte EP43-DS3 554 kn
HDD Caviar 320 GB  321 kn(znam da je oni od 500 20-ak kn skuplji al vazna mi je svaka lipa)

Sad to prelazi granicu, HDD neću mjenjat jer svi jeftiniji su od 160/80 GB, znači ostaje maticna sad koju bi da je jeftinija, pomogućnosti što jeftinija.
To neće sluziti za overclocking (mozda u budućnosti za jedno 300-400 mhz max.) ostala konfiguracija će bit:

E8400
HD4670 512 mb

Kingmax 2GB 800 mhz

Corsair VX450 W
---------------------
Važno mi je da je matična dobra, da dobro radi, da ima barem 2 utora ram(dual chanel), da se može manji clock, to je to :)

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Matična i HDD

Pošto planiraš uštedjeti,ploću možeš uzeti ep43-ds3l,ista stvar kao ds3,smao što ne podržava CF i jeftinija je oko 70kn,evo ti  link jedne recenzije  pa sam odlući.

Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
Matična i HDD

Ili uzmeš tu DS3L, kako je čovjek rekao... Ostaješ na tom čipsetu i praktički je većina stvari jednaka... To je samo lite verzija te ploče...

Ili ideš na jeftiniji čipset, recimo P35 ili P31. Ako ti je važno samo da radi, bez OC-a, dovoljan je i P31... Na P35 se već da i klokati, no trenutno u ADM-u koliko vidim nema ništa sa P35 čipsetom...

Ili recimo da odeš na ovu ASRockicu, isto P43, samo što nije Gigabyte... Jeftinija je...

I see offline people!
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
RE: Matična i HDD
Sused kaže...

Ili uzmeš tu DS3L, kako je čovjek rekao... Ostaješ na tom čipsetu i praktički je većina stvari jednaka... To je samo lite verzija te ploče...

Ili ideš na jeftiniji čipset, recimo P35 ili P31. Ako ti je važno samo da radi, bez OC-a, dovoljan je i P31... Na P35 se već da i klokati, no trenutno u ADM-u koliko vidim nema ništa sa P35 čipsetom...

Ili recimo da odeš na ovu ASRockicu, isto P43, samo što nije Gigabyte... Jeftinija je...

E nema Lite verzije od Gigabyte P43-DS3 u ADM-a, ali vidim da ova Asrock-ova ima dobrih funkcija, pogotovo s obzitom na cjenu, samo nemam bas nekog dobrog iskustva s Asrock, jer imam stari 478 utor neku maticku koja je shrot(vrlo cudna), ali izgleda da su sve bolji frend mi ima neku Asrockovu koja je valjda dobra(kako on kaže), znači uzimam to, kakva god bila odlicna je za tu cjenu, :):)

I don't care...
Poruka je uređivana zadnji put pon 3.8.2009 18:28 (markoal).
17 godina
Matična i HDD

E btw, kad je tako jeftina maticna, sad mogu zet Hard Disk od 500 GB, sad koji je bolji:
HDD Hitachi 500Gb

HDD WD 500 GB

HDD Seagate 500GB

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
od HDD-a svakako WD
Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
17 godina
Kaiserex kaže...
od HDD-a svakako WD

Heh znao sam, nego ovaj je jeftiniji pa neznam kakav je!

I don't care...
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

E btw, kad je tako jeftina maticna, sad mogu zet Hard Disk od 500 GB, sad koji je bolji:
HDD Hitachi 500Gb

HDD WD 500 GB

HDD Seagate 500GB

Seagate uzmi jer je po testovima brži od ostalih.Imaš test u Bugu 197.

written by pod009
17 godina
Matična i HDD

Ma cuo san da je Seagate loš, ima problema vrlo, crkne ili nesto tako, ima dosta ljudi s tim problemom.

I don't care...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
markoal kaže...

Ma cuo san da je Seagate loš, ima problema vrlo, crkne ili nesto tako, ima dosta ljudi s tim problemom.

To su bili problemi sa 11 serijom... Ova 12 je navodno ispravljena i sve je dobro. A mrvicu je brža od WD-a...

I see offline people!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice