Imam plocu MSI 0A7C s athlonom 64 x2 4400+ zajedno s GeForce 9600 GT i MS Industrial 500 W napajanjem i htio bih ubaciti athlon 64 x2 6000+ pa me zanima dal bi to sve sljakalo. Ploca je AM2 kao sto je i ovaj 6000+ al nisam siguran dal moze ici taj proc na moju maticnu jer sam nasao za 300 kn na njuskalu. I da, znam, imam srotovsko napajanje al nemam para za novu konfu, pa bih htio izvuci sto vise s ovim sto imam! 
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Itko?! 
A da probaš malo overclockat sadašnji procesor? Pare uložiš možda u nešto drugo ili u bolji cooler.
Pa s obzirom da kad sam kupovao ovu konfu, prije 3-4 godine dok sam jos bio mlad i glup
, kupovao sam je u METROU kao GOTOVU KONFIGURACIJU, dakle, pretpostavljam da su oc mogucnosti kod ove ploce nikakvi, plus stock cooler plus srot napajanje, tako da oc-anje otpada! 
Zašto? Pa i ja imam šrot matičnu pa sam stisnuo ovog svoj gada od procesora za jedan gigaherc ;)
Napajanje bi ti izdržalo OC iako je šrot a velim ti, za tu cijenu koju misliš uložiti u procesor uložiš u cooler (koji i kasnije možeš iskoristiti za neku buduću konfiguraciju).