Mala pomoć oko slaganja komponenti [hitno] zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.650
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Mala pomoć oko slaganja komponenti [hitno]

Trebao bi malu pomoć oko slaganja komponenti - spojio sam slim DVD-RW, matičnu (asrock matx), proc (intel i5) i Spire Kepler Rev2 cooler, nanio između proca i coolera termalnu pastu i sad me zanima jesam li ventilator okrenio na pravu stranu ? Ako ne, na koju treba ići ? Hvala i molim da se hitno odgovori pošto sada slažem !

Kućište je Fractal Node 605, procesor Intel i5, a cooler Spire Kepler. Dolje na slici je stražnja strana, ventilator je prema gore (na slici), a otpuh prema stražnjoj strani

Slika

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 18:49 (CrazyMan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ako je AMD , onda mozes samo za 180 rotirat ako se ne varam stoga dobro si okrenuo , ako je intel onda neznam :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Mala pomoć oko slaganja komponenti [hitno]
g3arv8 kaže...

Ako je AMD , onda mozes samo za 180 rotirat ako se ne varam stoga dobro si okrenuo , ako je intel onda neznam :)

Intel i5 haswell je u pitanju

Bio sam ga stavio i horizontalno, znači lijev-desno (na slici) i onda ne mogu umetnuti DDR memorije, tako da je vjerojatno ovako dobro (gore-dolje) samo neznam jel moram obrnuti za 180 stupnjeva ili ne...

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.3.2014 18:51 (CrazyMan).
12 godina
neaktivan

Svejedno je kako ga staviš, samo da ga staviš dobro.

Stavi ga kako ti paše. 

LP!
:) 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

haha a valda je onda to to :D hvala !

14 godina

Znači moraš u kučištu gledati , sa koje strane će cooler dobivati "hladan" zrak i ispuhivati topao , ako si u mogućnosti tako rotirati cooler

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

Znači moraš u kučištu gledati , sa koje strane će cooler dobivati "hladan" zrak i ispuhivati topao , ako si u mogućnosti tako rotirati cooler

Da, tako sam i gledao... sa strane s koje prima "hladan" zrak je ventilator od kućišta, a topal zrak tjera direkt van...

16 godina
moderator
TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice