Zanima me dali je moguce u kuciste racunara mac pro ugraditi druge komponente i napajanje,ideja mi je da u tom kucistu sastavim racunar za sebe;dali je neko pokusao nesto slicno i kakva su vasa iskustva?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ovisi koje kuciste imas od Maca. Bio sam malo gledao po netu jer sam sebi to htio napraviti i koliko sam vidio cini se da nebude islo. Jer na Mac kucistima sve je univerzalno samo za Mac hardovi se direkt ustekavaju u plocu, radna se ustekava pomocu dodatnih kartica nigdje nema ni jednog kabla kad se kutija otvori protok zraka 100%. mozes proba ali mislim da ces morat radit preinake na samom kucistu.
Nisu mi dali da ga prenesem preko granice bez da platim porez. I to jos da ga oni procijene sigurno... samo ga vratio nazad. Tako da nist od toga. Ako ti se dade malo turpijati i rezati ono probaj pa vidi sta ce biti os toga. Uzmes dijlove koje zelis ugraditi i kutiju. sve fino izmjeris i vidis dali to moze sjesti i sta moras prepraviti i to ti je to. Krenes rezat.
area ti je puno bolje zato sto je radeno za PC komponente. S tim da su kucista jako skupa koliko tocno neznam ali kad vidis kakva su odmah znas da jeftina nisu.