Mac pro kuciste

poruka: 7
|
čitano: 3.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Mac pro kuciste

Zanima me dali je moguce u kuciste racunara mac pro ugraditi druge komponente i napajanje,ideja mi je da  u tom kucistu sastavim racunar za sebe;dali je neko pokusao nesto slicno i kakva su vasa iskustva?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Mac pro kuciste

Ovisi koje kuciste imas od Maca. Bio sam malo gledao po netu jer sam sebi to htio napraviti i koliko sam vidio cini se da nebude islo. Jer na Mac kucistima sve je univerzalno samo za Mac hardovi se direkt ustekavaju u plocu, radna se ustekava pomocu dodatnih kartica nigdje nema ni jednog kabla kad se kutija otvori protok zraka 100%. mozes proba ali mislim da ces morat radit preinake na samom kucistu.

16 godina
protjeran
koristio bih aktuelno kuciste mac pro,ali nisam znao te podatke oko ugradnje jesi li ti pokusao da uradis taj pc
16 godina
Mac pro kuciste

Nisu mi dali da ga prenesem preko granice bez da platim porez. I to jos da ga oni procijene sigurno... samo ga vratio nazad. Tako da nist od toga. Ako ti se dade malo turpijati i rezati ono probaj pa vidi sta ce biti os toga. Uzmes dijlove koje zelis ugraditi i kutiju. sve fino izmjeris i vidis dali to moze sjesti i sta moras prepraviti i to ti je to. Krenes rezat.

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
ja sam razmisljao da uzmem ili to ili alinwarovo kuciste area51 ali ako je mac komplikovan mozda je ovo bolje resenje
16 godina

area ti je puno bolje zato sto je radeno za PC komponente. S tim da su kucista jako skupa koliko tocno neznam ali kad vidis kakva su odmah znas da jeftina nisu.

16 godina
protjeran
Nasao sam na e-beyu.de oko 200eura toliko je i mac hvala na pomoci
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice