Links i graficke?

poruka: 11
|
čitano: 1.505
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Links i graficke?

Evo primjer graficke.http://www.links.hr/index.php?naziv=VGA+PCI-E+XFX+ATI+RADEON+HD+4670%2C+750MHz%2C+1GB+DDR2%2C+DVI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.450

i pise artikl nije u ponudi,mene zanima moze li LINKS nekako narucit preko proizvođača i da onda opet bude u ponudi ili nesto?

www.gamevirt.co.cc Raj za gamere

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Links i graficke?
Koliko ja mogu vidjeti Links ima dosta paprene cijene grafulja. Valjda imaju trenutno "monopol".???
"U bezptičju i krava zvuči kao slavuj"
16 godina
neaktivan
jabuka555 kaže...
Koliko ja mogu vidjeti Links ima dosta paprene cijene grafulja. Valjda imaju trenutno "monopol".???

cjene su niske koliko ja vidim.nadam se da na to mislis pod ''paprenim''

17 godina
neaktivan
Links i graficke?

mnoooooogooo skupeee

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Links i graficke?

moze li odgovor,hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Evo primjer graficke.http://www.links.hr/index.php?naziv=VGA+PCI-E+XFX+ATI+RADEON+HD+4670%2C+750MHz%2C+1GB+DDR2%2C+DVI%2C+HDTV&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.450

i pise artikl nije u ponudi,mene zanima moze li LINKS nekako narucit preko proizvođača i da onda opet bude u ponudi ili nesto?

A da jednostavno nazoveš links i postaviš im isto pitanje? 

16 godina
neaktivan

ok probat cu

Poruka je uređivana zadnji put uto 26.1.2010 15:44 (markomarko).
17 godina
neaktivan
markomarko kaže...

ne mogu nac broj

broj

Mene iskreno više zanima hoće li se vratiti svi ti hladnjaci koji su nestali

čini mi se da su ostali samo scythe ,AC i Zalman ???

All religions are the same: religion is basically guilt, with different holidays.
17 godina
neaktivan
markomarko kaže...

Mene zanima zašto Links lažno oglašava?

Uzmimo za primjer konkretnu karticu - XFX u ponudi ima dva modela HD4670 - ZDF2 i ZDQ2.

ZDF2 ima 128-bitnu sabirnicu, gpu na 750 MHz i memoriju na 800 MHz.

ZDQ2 ima 256-bitnu sabirnicu, gpu na 750 MHz i memoriju na 1000 MHz.

Po cijeni od 509,00 kn, Links nudi model ZDF2, a u opisu proizvoda navedene su karakteristike modela ZDQ2. Dakle, prodaju slabiji proizvod pod krinkom boljeg.

Pri tome, sa strane navode napomenu: Svi podaci vezani uz artikle prezentirani su u dobroj namjeri. Links d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške nastale u opisu proizvoda.

Pa tko onda odgovara?!

Tko bi odgovarao da ja primjerice idem kupiti auto, ponude mi model sa motorom 2.0 sa 140 KS i ja ga kupim, a ono ispadne 1.6 sa 110 KS?

Ono što me najviše smeta je činjenica da su na taj propust upozoreni, međutim ništa se nije promijenilo. Je li ovo svjesno dovođenje u zabludu? Pitam se koliko je još takvih proizvoda u njihovoj ponudi. Koliko neupućenih ljudi kupuje takve proizvode, misleći da su kupili nešto što zapravo nije to. Ova ista grafička u drugim se trgovinama može nabaviti i po 100 kn jeftinije.

Što bi po tom pitanju rekao Zakon o nedopuštenom oglašavanju?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 8:13 (macak).
17 godina
neaktivan
Links i graficke?

Ne postoji 256-bitni HD4670, a čim piše DDR2 ne bih to ni razmatrao za kupnju.

Imaš fino Sapphire 5570 512Mb GDDR5 s odličnim Accelero L7 hladnjakom za sličnu cijenu (u drugim shopovima).

Poruka je uređivana zadnji put sri 2.2.2011 8:30 (stef).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
markomarko kaže...
jabuka555 kaže...

cjene su niske koliko ja vidim.nadam se da na to mislis pod ''paprenim''

U Linksu cu+ijene nisu niske. Papreno = skupo = Links. Ova kartica ti je totalno neisplativa.

Evo ti za 5 kn :) manje 5x bolja graficka:

http://www.protis.hr/products/details/graficka-kartica-vtx-3d-pcie-ati-radeon-hd5670-512mb-v2/39423

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice