Konfiguracije za grid

poruka: 8
|
čitano: 1.414
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Konfiguracije za grid

treba mi konfiguracija kojom mogu pokrenuti grid i dirt...a da ima tv karticu i satelitsku karticu...isto tako neka monitor po mogucnosti ima hdmi...i sve to da bude do 7000 kuna...jel moguce??

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfiguracije za grid

Nemam sad vremena slagati ti konfu, al bi ti preporučio za monitor - Samsung T220HD, 22 inča, ugrađena TV kartica, kontrast 10 000:1, zvučnici, a ima i HDMI. Ja ga imam i prezadovoljan sam s njim. Postoji i verzija bez TV kartice, tj. Samsung T220. Razlika između T220 i T220HD je ta što T220 nema TV karticu i kontrast je 20 000:1 a T220HD ima karticu i kontrast je 10 000:1. 

Zašto su smajlići žuti? Hmm... | Klikni HVALA, tvoj jedan klik meni puno znači!
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 19:45 (Fićo_CoD 5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Konfiguracije za grid

Nvidia,ati?

Intel,AMD?

Allah U Akbar, everybody just be calm That's the word passed down from the Emonh It came from the Qu'ran, it can't be wrong It's only measure, the time, the God's eons So I suggest you follow Allah wa
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konfiguracije za grid

tv kartica mi treba za snimanje a hdmi zbog plejke a nvidia i intel

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konfiguracije za grid

ev prosirio mi se budjet na 8500 kn et pa me zanima ima li sta dobrog za te novce i za grid (igru)??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Konfiguracije za grid

ovo ti je tema, 500 kn ti ostane za tv karticu

Poruka je uređivana zadnji put sri 7.10.2009 13:13 (Batista).
17 godina
neaktivan
RE: Konfiguracije za grid
Batista kaže...

ovo ti je tema, 500 kn ti ostane za tv karticu

thnx care odlicno si tu temu napravio vec mi je pomogla nisam znao da se nesto sloziti za 4000 a da je dobro ;-) (2100 monitor+1000 mis i tipkovnica+800 za tv i sat karticu) super ;-)

16 godina
neaktivan
Konfiguracije za grid

ja sam igrao grid sa amd 3000+ i ge force 6600gt...doduše falilo mi je mrvicu perfomansi za ugodno igranje, stoga najjadniji kompjuter koji možeš danas kupiti će ti biti sasvim dovoljan za tu igru. a naravno da ćeš htjeti i kasnije igrati ostale igre tako da možeš onu konfiguraciju šta ti je preporučena za 5000-5500kn pa sam odabrati monitor + ostatak.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice