Konfiguracija,pomoć

poruka: 5
|
čitano: 1.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Konfiguracija,pomoć

Molim pomoć,da li bi ovo bilo dobro?

MBO-Asrock M3A770DE

CPU-AMD Athlon II X3 455

KINGMAX 1x4Gb

GPU-POV GT440 2048MB DDR3

-NV GT440 1024MB SDDR3

-XFX HD 6570 650M 1Gb DDR3

-POV GT520 2Gb SDDR3 64bit

koja od ove četiri?

PSU-CORSAIR CX CMPSU-430CXV2EU

KUĆIŠTE-EVC 6031

ili

LINKWORLD A319-C2222-500W

Da li može koja jeftinija matićna?Komp bi služio između ostalog za umjereni gaming.Ograničen sam sa lovom-1800-2350 a i sa dučanom u kojem bi kupoval(EZY Infotech)-ne pitajte zašto.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 14:21 (Gogs).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Konfiguracija,pomoć

Posto se na esys mora regovati da bi se vidjele cjene, to mi ne pada na pamet.

Evo ti nesto iz ADM-a pa uporedi sa cjenama iz esysa.

Dobra i jeftina maticna ploca sa podrskom za AM3+ procesore, bolja graficka kartica u odnosu na GT520, HD6570.

Solidno napajanje , te obicno kuciste.

btw. Besplatna dostava.

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.1.2012 17:24 (micr0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Konfiguracija,pomoć

Cijene su negdje otprilike iste +-10-20kn više,ali kako sam rekao ograničen sam na taj dučan.Oni imaju samo asrock maticne,a graficke jednu od ovih koje sam naveo pa koja je najbolja.HDD imam pa ako neko može samo reći da li bi ovo kaj sam složio bilo dobro.Kaj se tiče grafa ove četiri sam naveo samo zbog toga kaj nemam više love,sad jedino ako može sve to držati ovaj Linkworld sa napajanjem onda bi možda mogal uzet neku skuplju.Mogal bi onda kasnije uzet neko bolje napajanje.Na stranici nema cijena bez rege ali se može vidjeti kaj imaju pa uzeti cijene sa ADM-a(otprilike su iste).Sad sam skužio da ovaj Linkworld košta skoro ko i zasebno napajanje i kučište tak da to zanemarite.Ajd pomozite da si složim nešto jer mi stari komp(P4) rikava.Kaj se tiće dučana to mi jedan frend uzme preko sebe i složi(badava)zato je samo taj dučan u opciji.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.1.2012 15:02 (Gogs).
17 godina
Ajde netko da mi samo napise dal idu ova maticna i proc i koja je najbolja grafa od ovih četiri .Proc bi probao otkljucati pa jel bi onda sve to skupa radilo sa ovim napajanjem.Nebum nis clockal ali dal bi postojala mogućnost nadogradnje npr. možda bolji proc.Sutra bi to išao rješavati pa molim pomoć .
17 godina
Dajte napisite nekaj idem to danas naručiti ,P4 je riknul skroz.Ja odlučio uzeti ovo: Asr M3A770DE AMD athlon II x3 455 Kingmax 1x4 Gb DDR3 1333 PSU Corsair CXCMPSU 430 CXV2EU Kuc. EVC 6031 Pišem sa moba pa mi je komplicirano stavljati linkove(sorry).Samo molim lijepo neka netko predlozi neku grafu do 500-600kn max.Hdd,monitor,dvd i periferiju imam.Monitor je crt17" ali ću kasnije kupiti drugi.Molim pomoć za grafu i potvrdu dal je dobro slozeno.
Poruka je uređivana zadnji put pon 16.1.2012 11:33 (Gogs).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice