MBO - MSI 770 C45 AM3
CPU - AMD Athlon II X4 640
DDR - DDRIII Kingston 4GB 1333 MHz
HDD - 1TB Hitachi
VGA - Palit GTX460
Napajanje - Coolermaster 500W
Moći če pokretati bez problema. ta konfa pokreće i puno zahtjevnije igre. samo je pitanje za koliko novaca ti on to nudi.
Uh, to ti je po meni odlična cijena.. Ja sam bio naivac pa sam kupio sastavljen komp za te pare.. Al sad znam za ubuduće...
Cijena je odlicna kupuj odmah!
Cijena je odlicna kupuj odmah!
Potpisujem!
Uff, ta konfa može pokretat na igre bez beda na FullHD rezi
Ja sam cijeli vanilla WoW, levelanje do 70 u TBC i instance prije Karazhana odigrao na P4 3.0 i X800PRO i nije bilo problema dok nisam usao u Karazhan 
I onda sam u Karazhanu na onim stepenicama prije Moroesa shvatio da je vrijeme za upgrade kompa jer kada su Magovi i Warloci poceli prasiti AOE po onim trash mobovima igrao sam sa 5-7 FPS sto za Tanka (igrao Protection Warriora) i nije bas najbolje.
Presao na Q6600, 4GB RAM-a i 8800GTS 640MB i na tome i zavrsio svoju WoW karijeru tjedan dana nakon izlaska WoTLK.
To je TBC vrtilo bez ikakvih problema kroz sve Raid instance ma koliko mobova + 25 ljudi u raidu bilo, ali cuo sam od ekipe koja je ostala igrati da su sa novim expanzijama porasli i HW zahtjevi.
E ja sam igrao citavu Vanilu i TBC na ovoj masini koju i dan danas koristim: Sempron 1,4 GHz, HDD 40 GB, Nvidia Geforce MX nesto (ne znam tocno koja, jer sam je zamijenio sa Nvidia geforce 8500), DDR 1 GB. U Shatrah sam dolazio jedino zorom kad je bilo malo likova online da se mogu opce krecati. Igrao kao healer i raidao, prije svakog raida morao restart komp da mi se virtualna memorija obnovi. Svi detalji na minumum, ja u stealthu mage casta blizard, ne vidim gdje casta, slucajno dodjem na to mjesto i izbaci me iz stealtha, kao i bilo koji drugi AOE. To su bili dani :P Osam godina stara masina, biti ce mi zao kad je zamijenim. Ali ima da osjetim ogromnu razliku kad krenem koristiti ovu novu. Hvala svima na odgovorima, mozete lock temu.