Konfiguracija do max 2500 kn

poruka: 6
|
čitano: 1.521
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Kako je na mom predivnom Aceru 6920G ekran pukao, a novi košta 2700kn ja nemam kompjuter. Isto tako nemam ni novca pa razmišljam da prodam taj Acer (ako uspijem) za nekih 2000kn i da složim stolno računalo.

Mora biti u mogućnosti da pokrene novije igre, jer je to moj Acer mogao (low-medium kako koja igra).

Trebalo bi mi za početak samo komponente, bez periferije, ali s monitorom.

Nije mi bitno jeli Amd ili Intel. Bilo bi poželjno da se može clockati i za buduću nadogradnju (npr. da stavim grafičku u Crossfire ili SLI).

Hard disk ne treba više od 250 (toliko sam dosad imao a imam i eksterni od 1TB).

Nije bitno iz kojeg je dućana, ja sam u Zadru tako da ako je neka trgovina van Zadra da ima dostavu poštom ili ako je rabljeno.

Napomena: Može i rabljeno, samo da je u dobrom stanju.

Malo sam 'njuškao' pa možete li mi reći da li se isplati ovo?

Ovo još nije konačno ali eto da vidim što se može.

EVERYBODY LIES
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2009 11:35 (Šef).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

a odakle si, jel ti vazno iz koje trgovine je?

još malo pa ban.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija do max 2500 kn

ADM.. Malcice prelazi limit al je dobra za te pare.. Kasnije kad sakupise jos para uzmes si jos1/2GB rama i cooler za proc i miran si..

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
16 godina
protjeran
Šef kaže...

Može i rabljeno, samo da je u dobrom stanju.

Malo sam 'njuškao' pa možete li mi reći da li se isplati ovo?

ako je taj pc uredan naravno da se isplati za te novece se teško bolje što more složit

I Jadantisi
16 godina
neaktivan

evo ti isto iz adm-a

ali gle ovu opciju sada....stavio sam ti matičnu s integriranom grafičkom....imaš HD4200 koja podrzava DX10.1

ali imao bi jači procesor i DDR3, skupiš malo para kasnije i uzmeš si jaču grafičku, a taj proc. i matična ti je dobra za OC. i mogao bi bez beda 4. jezgru na procesoru otključat.

još malo pa ban.
Moj PC  
0 1 hvala 1
16 godina
neaktivan
Ali nebih htio integriranu graficku
EVERYBODY LIES
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka: