Konfiguracija do 5500kn

poruka: 9
|
čitano: 1.158
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Konfiguracija do 5500kn

Znaci uglavnom za igranje i da ima malo poveci hard. :)

Ak je koja kunica iznad nema veze, bilo bi dobro da su komponente sve iz istog ducana; znaci ve-mil, hg-spot, neki ducan koji ima u Varazdinu.

P.S. Netreba neko uber super cool kuciste koje dobro izgleda, pa se moze i na tome nekaj zasparati valjda.

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.

0 0 hvala 0
17 godina
Konfiguracija do 5500kn

jel treba monitor i periferija ili samo konfa...

Najbolji osjećaj je upala mišića........
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Konfiguracija do 5500kn
Makić kaže...

jel treba monitor i periferija ili samo konfa...

samo konfa, niti p od periferija netreba :)

People who are crazy enough to think they can change the world are the ones who do.
16 godina
neaktivan
Konfiguracija do 5500kn
Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 12:47 (Koja_pila).
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
17 godina
neaktivan
Konfiguracija do 5500kn

@Koja_pila dobru su konfu slozio, samo bih stavio za kuciste Antec Three Hundred kako bi se dodatno priblizio budgetu, a i sam autor je napomenuo da ga ne zanimaju neka super kucista.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.8.2009 13:11 (Los Sam).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Konfiguracija do 5500kn

@ Koja pila, dal moze neka maticna samo da podrzava dd3 ram? jel ima maticni (dal ova podrzava) koje podrzavaju ddr2 i dd3?

i dal mozete onda pronaci i jos 4 gb dd3 rama, znaci sve isto samo sa 4gb dd3 rama i maticnom koja to podrzava :)

puno fala unaprijed Cool

0 0 hvala 0
17 godina
Aki kaže...

@ Koja pila, dal moze neka maticna samo da podrzava dd3 ram? jel ima maticni (dal ova podrzava) koje podrzavaju ddr2 i dd3?

i dal mozete onda pronaci i jos 4 gb dd3 rama, znaci sve isto samo sa 4gb dd3 rama i maticnom koja to podrzava :)

puno fala unaprijed Cool

Nemoj kombinirane ploce uzimat (ddr2 i ddr3), idi na ddr3 ak mozes zbog buducnosti, ako

ti nestane u buđet stavi ddr2, jer tak i tak je to mala razlika.

Vx450 ti je dovoljno napajanje jace netrebas.

not here ... not scene
Poruka je uređivana zadnji put sri 12.8.2009 13:54 (BORG).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice