dosad sam kupovao sve tako oko 6,7 k kn, ali sad hocu igrat crysis i druge igre na sve maximum, jos ce mi trebat za autoCAD brzo
da imam 13 000 kn i da moram u komp ulozit stavio bih sve...sve je ovo tocno sta se naveli zadnjih 4-5 postova al opet kad bi tako razmisljali ("svaki dan izlazi sve novo a ovo sto je sad najbolje pojeftinit ce pa cu tada uzet")ne bi uzeli komp do sudnjeg dana...bit je u tome sto svaki dan izlazi nesto novo i nesto jace a sad ako je vec skupio 13 000 kn i ako zahtijeva sve igrat na max neka uzme...
dosad sam kupovao sve tako oko 6,7 k kn, ali sad hocu igrat crysis i druge igre na sve maximum, jos ce mi trebat za autoCAD brzo

Za Crysis i GTA 4 sumnjam da nećeš imati trzanja, a druge vrtim i ja (u potpisu) sve na high-very high sa super framerateom. Za AUTOCAD ne bih znao, nego pogledaj pa odluči. The Inquirer benchmark sa konfiguracijom kakvu ti planiraš, iCore7, DDR3, GTX295,... Ako ništa drugo onda barem ubaci u budget i jedan 24+ inch monitor da igraš sve na najvišim rezolucijama!

Stvarno će GTX295 'popapati' sve kartice dosada jer mislim niti 4870x2 nema takve rezultate na rezoluciji 1920x1200 sa uključenim 4xAA?Moje osobno mišljenje jest da je ovo čisto bacanje novaca. Jer ćeš sad kupiti super, jaku konfiguraciju
a možda već na polovici ove godine izađe nešto novije i bolje. Moj savjet ti je da sad uštediš i kupiš solidnu konfu
od 7k ili 8k kuna a kasnije po potrebi mijenjaš.
He, he da tako je... Za tri konfe kao moja, za nas obične smrtnike, a ako ne evo malo osvježenja za sve nas koji to ipak ne možemo priuštiti pa dajem na uvid svoju graf. na testu koja daje u Crysis na 1920x1200 čak 33.3 FPS, naravno sve very high bez AA uključenog što je i gotovo igrivo s time da ovdje testna konf. je čak malo bolja od moje (C2QX na 3.2 i DDR3 RAM) pa uzmimo i to u obzir da sa jednom konfiguracijom od 6-7k kuna ne bih ni tih 30 FPS mogao dobiti.

Stvarno će GTX295 'popapati' sve kartice dosada jer mislim niti 4870x2 nema takve rezultate na rezoluciji 1920x1200 sa uključenim 4xAA?