Konfiguracija ADM

poruka: 7
|
čitano: 1.411
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Konfiguracija ADM

Molim prijedlog konfiguracije iz adm-a za danas pa ako imate kakv prijedlog trebalo bi mi par savjeta do 13:00 sati.

Znaci, cijena ne bi trebala prelaziti 7200 kn ukljucujuci periferiju i imajuci na umu da ide na karticu. Znaci 5% gore ako se ne varam.

Od periferije treba: monitor, mis, tipkovnicu, webcam, zvucnike.

Eto, sad ja sam mislio na 4870 ili 4850 ici sto se tice graficke, neki 22" monitor, sto jeftiniji, covjek ce se samo igrat + multimedija, misa uzet geniusa ergo 525, canyon kameru neku i tak...

Moze li se nesto sa cetverojezgrenim procesorom sloziti u amd i intel varijanti?

Molim pomoc i prijedloge.

¡ʞɔǝu ɹnoʎ ʞɐǝɹq

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Konfiguracija ADM
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
adrijan15 kaže...

Umjesto ovog monitora (W2242S) ja bih predložio W2242T koji je skuplji 60 kuna, ali ima i DVI priključak.

Po ostalim karakteristikama ova dva monitora su jednaka.

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.7.2009 12:48 (klimama).
17 godina
neaktivan
adrijan15 kaže...

Odlično složeno!HDD neka uzme WD 640GB Caviar Black (ili Blue) ili čak WD 750GB,monitor zamjeni po klimaminom prijedlogu,a napajanje uzmi HX450 jer ima 2x8 pinski priključak za (grafička traži 2x6 pinski),što taj nema pa ćeš trebati konvertere,također je i modularno.

written by pod009
16 godina
neaktivan

Konfa u ADM-u mi je gotova i zanima me nakon koliko max dana mogu doci po nju?

17 godina
neaktivan
adrijan15 kaže...

Konfa u ADM-u mi je gotova i zanima me nakon koliko max dana mogu doci po nju?

Pa nazovi ih i pitaj, to je najjednostavnije i dobiti ćeš najtočniji podatak... Nema smisla da mi sad o tome raspravljamo...

I see offline people!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice