KOnfig za 5000kn!

poruka: 45
|
čitano: 4.447
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
KOnfig za 5000kn!

MBO: Asrock P45TS+ICH10
RAM: 4 Gb Kingmax DDR3 1333MHz
Grafička: XFX HD 4890 1 Gb
CPU: Intel Q9400 6 MB cache
HDD: WD 500 GB 32 MB cache 7.200 rpm 3GB/s
PSU: Chieftec 550W

ovo je moja konfa, sve sam u adm-u našo! to ti je moja preporuka!

što se tiče quad procesora to ti je budućnost i predlažem da to uzmeš

a što se tiče procesora ja ti savjetujem intel jer je jednostavno bolja izrada i veća kvaliteta(ko da uspoređuješ npr. milku i dorinu- čokolade.. :D, to mi je prvo doslo na pamet)

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.8.2009 19:28 (Somebody).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: KOnfig za 5000kn!
Somebody kaže...

a što se tiče procesora ja ti savjetujem intel jer je jednostavno bolja izrada i veća kvaliteta(ko da uspoređuješ npr. milku i dorinu- čokolade.. :D, to mi je prvo doslo na pamet)

slažem se s tobom ali 2 jezgreni procesori su za sada bolji za igre......inače supp procesor.....

the PeRo
16 godina
neaktivan
perosima91 kaže...
Somebody kaže...

slažem se s tobom ali 2 jezgreni procesori su za sada bolji za igre......inače supp procesor.....

to je istina al to je samo zasad! uskoro će sve igre bit na 4 jezgre, tak da je moja logika da ulažemo u budućnost :D

90% forumaša ovdje ima u potpisu neku foru sa 90% ovoga i 10% onoga,a ako si među 10% onih koji to nemaju stavi ovo u potpis. Bolje ispasti budala nego iz aviona.Ajde zuri u sunce ili tako nešto
16 godina
protjeran
perosima91 kaže...
xnight_hunterx kaže...

omg koji sam ja noob  ja sam za svoju konfu dao 6000 i kupio sam dual core i ati 4850 velika preporuka nikad ne kupujte u vemilu

a jbg....nagradni kupon u iznosu od 20000kn možes iskoristiti samo u Vemilu.....

ko kaže da možeš sam u vemilu malo razmisli šta možeš napravit a da imaš novac u đepu i ideš u bilo koju trgovinu u hrvatskoj kupit nešta nije bitno bila to tehnićka stvar il hrana ma bilo šta moš kupit ja znam kako...

Mato_Lukic
16 godina
protjeran
perosima91 kaže...
Somebody kaže...

šta je tebi aj npr ćemo uzet gta iv eto on koristi quad 4 jezgreni procesor eto...a šta če bit s drugim igrama pogledaj bolje...

Mato_Lukic
16 godina
neaktivan

meni je gta Iv na ovoj mojoj konfigurciju galtno se izvodio....još sam poboljšo grafiku te mi opet nije zastajkivo...tj šeko....Cool

the PeRo
16 godina
protjeran
perosima91 kaže...

meni je gta Iv na ovoj mojoj konfigurciju galtno se izvodio....još sam poboljšo grafiku te mi opet nije zastajkivo...tj šeko....Cool

čuj poslušaj i ostale naj pametnije je uzet quad jel aj sad kad izađe cod 6 mw2 ti nečeš moč igrad na core 2 duo malo razmisli a cod6 mw2 sam što nije izašo...radi po svom al moja preporuka quad

Mato_Lukic
16 godina
neaktivan

ok je meni to.....sam predlažem....znam da će u budućnosti doći bolja podrška za quad procesore i mulli-gpu tehnoligoje....ne želim se svađati.....kužim tie....Cool

the PeRo
16 godina
perosima91 kaže...

Ma ti mos gta na toj konfiguraciji drzat low-med i malo fpsa jer je to slabo..i nekuzim "planiram OC(ako bude para)" kakvih para? para za struju?

16 godina
neaktivan
Mato_Lukic kaže...
perosima91 kaže...

čuj poslušaj i ostale naj pametnije je uzet quad jel aj sad kad izađe cod 6 mw2 ti nečeš moč igrad na core 2 duo malo razmisli a cod6 mw2 sam što nije izašo...radi po svom al moja preporuka quad

Moci ce igrati na c2d.

16 godina
neaktivan
KOnfig za 5000kn!

dobro, ovo je sad preraslo u svađu, idemo rađe čovjeku pomoć oko odabira, ja sam dao svoj prijedlog na početku 2. stranice!

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 15:28 (Somebody).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
perosima91 kaže...

Ma ti mos gta na toj konfiguraciji drzat low-med i malo fpsa jer je to slabo..i nekuzim "planiram OC(ako bude para)" kakvih para? para za struju?

nemojmo da se vrijeđamo.........ja sam bez problema igro Crysis na rez 1280 * 1024 na medium detaljima bez trzanja.......a tak da znaš ja još ne zarađujem nemam para da si kupim hladnjak za procesor........

EDIT: a volio bih da si ga kupim kao i novi mob........Belji se

the PeRo
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 15:38 (perosima91).
16 godina
neaktivan
KOnfig za 5000kn!

Pa čovjek je reko svoje mišljenje,zar forum tome nesluži,da svatko kaže svoje mišljenje?Šta ga odma idete napadat......

Punk's not dead!!!!
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

decki pa polako...kaj vam je..za sad sam uzeo dual i to je to...za 2 godine cu uzet cetiri jezgre jer ce biti jeftinije i sve to a uvijek mogu prodat svoju dual,dodat malo para i to je to..meni 1 igrica ne mjenja nista..dok izade 10 komada onda cu uzeti..a kako rade diablo3 i starcraft2 sporo to jos nece niti za godinu dana izaci..pa sta ce mi onda..ja te 2 igrice cekam :=)...i naravno cod6 :=)

16 godina
protjeran
Mato_Lukic kaže...
perosima91 kaže...

je ga lupetas

razlika izmedu quada i duo (uzmimo ra primjer e8400 i q8400) je svega 2-3FPS, i to velikom vecinom u korist Core 2 Duo.

Sad mi ti objasni kada ces vidjeti ta 2-3 FPS?

Duo je za igre jos uvvjek najbolji.

To su samo marketinški trikovi i reklame.

Igre su posebna vrsta aplikacija koje je tesko optimizirat, i igre koje neces moc igrat na duo nece doci jos za 5 godina barem.

MW2 ce raditi isto i na Quad i na Duo.

Eventualno 2-3 FPS-a.

Zaključak: Ulaganje u Quad se ne isplati. Tek polovicom iduce godine, kada stignu RAGE, Crysis 2, i jos par zahtjevnih naslova onda da, al sada za neki MW2 definitivno NE.

Evo ide nevjesta preljepa je zaista
Poruka je uređivana zadnji put pon 31.8.2009 17:44 (fabijan654321).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice