Konfa pitanje

poruka: 37
|
čitano: 2.595
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Konfa pitanje

Ili jednostavno uzeti preko oglasnika q9650 za 1300 kuna i još 4 Gb rama za 500-tinjak kuna?

Neznam, nisam pametan.Pomagajte.

14 godina

AsRock od prije 8 godina i današnji AsRock su nebo i zemlja !!! Danas je AsRock jedan od 3 najbolja branda kod matičnih ploča bez sumnje.

16 godina

Skipe,bas i nije tocno sto pricas. Danas ti je 4gb neki minimum,brzo ce doci vrijeme kad ce 8gb biti standard. A kao drugo,ako se bavis crtanjem ili obradom videa,programi gutaju i do 4gb mem. Uzmi novi photoshop ili recimo Cad x64. Oni bez problema progutaju 4gb rama.

15 godina
neaktivan
Konfa pitanje

Pa ako neželiš potrošiti puno novca idi na q9650 sa oglasnika, ali ako si planirao dati 5500 kn a ja sam ti predložio za 3000 kn onda ti je to taman na pola puta, a ovo s matičnom zato kaj ti je pregorila neka prije jbg događa se ne znači zato da je firma u kur*u, možeš ti uzet neku drugu do 1000 kn samo kažem da je bezveze dat tolko para za matičnu. Znači ako nemaš baš previše para odi na varijantu s oglasnika malo OC-aš q9650 i služit će te ok ako želiš ipak bit miran par godina odi na moju varijantu i opet te pitam na kojoj si rezoluciji?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
skipe1994 kaže...

Pa ako neželiš potrošiti puno novca idi na q9650 sa oglasnika, ali ako si planirao dati 5500 kn a ja sam ti predložio za 3000 kn onda ti je to taman na pola puta, a ovo s matičnom zato kaj ti je pregorila neka prije jbg događa se ne znači zato da je firma u kur*u, možeš ti uzet neku drugu do 1000 kn samo kažem da je bezveze dat tolko para za matičnu. Znači ako nemaš baš previše para odi na varijantu s oglasnika malo OC-aš q9650 i služit će te ok ako želiš ipak bit miran par godina odi na moju varijantu i opet te pitam na kojoj si rezoluciji?

Monitor mi je 1280X1024,ali imam i LG lh4000 94cm spojen koji radi na full HD.

15 godina
neaktivan
black_sb kaže...

Skipe,bas i nije tocno sto pricas. Danas ti je 4gb neki minimum,brzo ce doci vrijeme kad ce 8gb biti standard. A kao drugo,ako se bavis crtanjem ili obradom videa,programi gutaju i do 4gb mem. Uzmi novi photoshop ili recimo Cad x64. Oni bez problema progutaju 4gb rama.

Zato sam mu i reko da uzme 8 gb ako mu baš treba znači da se uvjerio da mu 4 gb nije dovoljno pa treba više, al čemu ovako na pamet reć ma treba mi 16 i gotovo tih 16 gb je 1000 kuna i + ona matična od 2 tisuće kuna, pa tu su bačenih 2000 kn pa on može prodat svoju grafu i + 2 k i dobije gtx580 ili 6990.

15 godina
neaktivan
Bobo1911 kaže...

Monitor mi je  1280X1024,ali imam i LG lh4000 94cm spojen koji radi na full HD.

Evo dobio si svoj odgovor ako ne misliš mjenjat monitor idi obavezno na varijantu s oglasnika jer če ti komp na toj rezoluciji  radit sve na max još jako dugo... nema potrebe za trošenjem, to je kao da kupiš Bugatti Veyron i onda nikada ne pređeš preko 100 km/h a to je malo blesavo kaj ne, ak misliš ić uopće na ono kaj sam ja predložio kupi si neki 24, 27" full hd monitor za 2 k i uživaj jer ćeš se preporodit vjeruj mi ja jesam, grafika sve na high na  1280X1024 je 2 klase lošija nego sve na low a da je reza full hd. Onda češ tek vidjet moć svoje grafičke kartice inače ti je ona gotovo beskoristna i 6850 bi te služila jednako.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice