Konfa s i7

poruka: 41
|
čitano: 3.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Konfa s i7
zakaj???
Ja i samo moj Logitech G11
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa s i7

Ako mislis klokat proc onda si uzmi true i 1366 mounting kit ispada te 600 kuna a mozes lagano na 4 ghz dignuti ;)

To ti je pasivni hladnjak na koji mozes staviti dva venta od 120 mm, najbrutalnije hladjenje za i7 procove za sada. Ako si extremist i treba ti jace hladjenje na zrak onda uzmes TR IFX 14 samo sto na 1366 socketu gubis pozadinski hladnjak za plocu :S

This is usually the part where people start screaming
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa s i7

ewo vako moja preporuka

intel core i7-2000

asus p6t deluxe-2000

nvidia 280 -1600

wd caviar green 750gb-550

thermaltlake 850w thoughtpower-700kn

thermaltlake armor jr-600 kn

ocz platium 2 gb 1200 mhz- 500 kn

iako je to ne bih pravia  ako os dat cu ti drugi prijedlog

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa s i7

Barnie s takvim napajenjem se mogu dvije takve konfiguracije podrzat. Ne treba ti takvo napajanje 520W Corsair modularno ili si uzmi neko koje nije modularno ako ti je svejedno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konfa s i7
Barnei nemoj ovo shvatit kao neko zlo ali ti si registriran tek 1 dan a meni treba netko s više iskustva.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfa s i7
Cleverman kaže...
Barnei nemoj ovo shvatit kao neko zlo ali ti si registriran tek 1 dan a meni treba netko s više iskustva.

Ona konfa koju si zadnju slozio uz pomoc clanova ti je odlicna, ne treba tu nista vise filozofirat jel bolje za te pare neces dobiti. Istina je da bi ja radije uzeo nvidiju umjesto ati, ali nisam objektivan kada su grafe u pitanju....(nvidia fan ^^)

Ati se previse grije, a meni treba sto hladnije kuciste radi oc-a tako da mi lude vruce grafe ne trebaju :S

Znaci u onoj konfi koju si zadnju slozio samo uzmi drugi cooler za proc. Evo ti LINK

To ti je pasivni cooler samo si piknes jedan vent od 120 mm i mozes ga ocnut bez beda na 3.2, a i na 4, ali to ti ne bi preporucao bez nekog iskustva. 3.2 ce ti biti dosta jer kada pogledas ustedis do 5 soma kuna usporedno na 965 model i7. ;)

17 godina
neaktivan
Konfa s i7
tnx samo ako može linkove. plz.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konfa s i7
a kaj onda mislite s ovom konfom samo drugi ventilator.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa s i7

da, piknes taj pasivni s mounting kitom za 1366 coket i miran si.

LINK za mounting kit

Poruka je uređivana zadnji put sub 22.8.2009 22:22 (Sylar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Konfa s i7

Sto je bolje za igre 1366 ili 1156 socket  i za koji ce socket nadolazeci procesori biti bolji cijena nije problem

Hardverski duh.Ovo sam smislio dok sam kretao na spavanje...Why people must drink water and be water cooled because they brains are overclocked peole are much smarter then ccomputer because they ovre
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice