Konfa za gaming zaključana tema

poruka: 16
|
čitano: 1.062
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Konfa za gaming

Sto mislite o ovoj konfi za gaming:      http://www.diskont24.com/cart.php, jel dobra ova maticna i napajanje?

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Konfa za gaming

nemozemo mi vidjeti tvoju kosaricu, mi vidimo samo svoju, napravi scr.shoot =)

16 godina
neaktivan

Kako to?

16 godina
neaktivan

Neznam

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
17 godina
adrijan15 kaže...

Kako to?

a samo idi u košaricu i sve iz nje kopiraj u post pa da vidimo!! Ajde!!!!!!!
Stigli su nam naši vanzemljaci...a meni je srce veće i od Kine jer moj Zemo vozi leteće tanjire...
16 godina
neaktivan
Konfa za gaming

Ili daj nama da složimo nekaj....?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Za taj pc nebi ti moglo izdrzati to napajanje.....

na napajanju nikad nesmijes stediti uzmi ovo i miran si i mozes cf napravit kasnije ako mislis nadogradivat

Corsair TX Series, 650 Watt, ATX, ATX DS+12V, PS/2, Power Supply, EU Version

Fc Barcelona
17 godina
XFX Gamer kaže...

Za taj pc nebi ti moglo izdrzati to napajanje.....

na napajanju nikad nesmijes stediti uzmi ovo i miran si i mozes cf napravit kasnije ako mislis nadogradivat

Corsair TX Series, 650 Watt, ATX, ATX DS+12V, PS/2, Power Supply, EU Version

Izdrzalo bi, pricas gluposti.
@ adrijan15 maticna je dobra (ako ne mislis radit cf), ima i intergriranu grafiku.

EDIT: ja ipak nebi tu maticnu jer ima samo 2 utora za memoriju
         bolje nes ovako otprilike za tu cijenu
krpelj sa bazukom :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.6.2009 19:02 (BORG).
16 godina
neaktivan
Konfa za gaming

Ova gtx-ica je neke marke "Sparkle",prvi put ćujem za to,pa jel valja to što?

Prvi overclocker je bio Nikola Tesla.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Onda jel bi to napajanje izdrazalo ili ne? Ne mislim radit crossfire ili sli tak da mi ne treba neko extra.

17 godina
adrijan15 kaže...

Onda jel bi to napajanje izdrazalo ili ne? Ne mislim radit crossfire ili sli tak da mi ne treba neko extra.

Vec sam gore napisao da ce ti izdrzat, Corsair napajanja spadaju među najkvalitetnija napajanja tak da nemas brige :)
krpelj sa bazukom :)
16 godina
neaktivan

Ok

16 godina
neaktivan
Konfa za gaming
Evo ekipo,jel mi neko moze rec dali valja ova konfa. koju mislim kupit. ciljam na gaming,iskljucivo da mi moze sve na max. pokretat(gaming i multimedia) ili ako neko misli da je nesto drugo bolje neka mi ubaci to,ili ako neko misli da ima neku bolju soluciju.(neidem preko 8100kn.)...........hvala! MATICNA-gigabyte ex58-ud3r PROCESOR-intel core i7 920 RAM-ddr3 corsair 3x2gb 1333 mhz GRAFICKA-xfx radeon 4890 xxx-edition HDD-western digital caviar black 640gb OPTIČKI-DVD+RW/-RW/RAM NEC AD-7203S NAPAJANJE-Thermaltake W0116R, power supply Toughpower750W KUCISTE-thermaltake v9 MONITOR-acer h233h
Poruka je uređivana zadnji put pet 12.6.2009 19:17 (Skole).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Skole kaže...
Evo ekipo,jel mi neko moze rec dali valja ova konfa. koju mislim kupit. ciljam na gaming,iskljucivo da mi moze sve na max. pokretat(gaming i multimedia) ili ako neko misli da je nesto drugo bolje neka mi ubaci to,ili ako neko misli da ima neku bolju soluciju.(neidem preko 8100kn.)...........hvala! MATICNA-gigabyte ex58-ud3r PROCESOR-intel core i7 920 RAM-ddr3 corsair 3x2gb 1333 mhz GRAFICKA-xfx radeon 4890 xxx-edition HDD-western digital caviar black 640gb OPTIČKI-DVD+RW/-RW/RAM NEC AD-7203S NAPAJANJE-Thermaltake W0116R, power supply Toughpower750W KUCISTE-thermaltake v9 MONITOR-acer h233h
  Dobro složeno, valja definitivno i moći ćeš na max sve na pristojnoj rezoluciji... Samo naprijed... 
17 godina
neaktivan
Skole kaže...
 Malo mi je sumnjivo napajanje.Rađe stavi hx 520/620.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice