Konfa do 8500

poruka: 35
|
čitano: 7.203
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Konfa do 8500

Hvala svima na komentarima

Vidim da neki nisu gledali datum kad je postano.

Ugl meni komentirate konfiguraciju i mjenjate sta mislete da treba mjenjat.

E sad. Miš i tastatura koje sam izabrao G9X i G510 ostaju.Njih nebum mjenjo(trebaju mi makro tipke, a G9X mi super lezi u ruci)

Onaj LG IPS monitor mi je ruzan i djelujemi ogromno s onim drzacem iza, ko bandera izgleda, a netraba mi pivot i podesavanje visine.

Al kad sam iso na LG cro stranicu nisam ga nasao. Naso sam ga na LG UK, to je valjda novi model i taj mi je puno ljepsi.

Makar mi je puno dat 1400kn za monitor.

Matičnu sam gledao da na nju mogu stavit DDR3 sa 1600MHz stock.
Dali na AM3+ maticu ako ide AM3 procesor, Koji onda Hladnjak ide? AM3+ ili AM3.

i koja je uopce razlika izmedu ta dva.

Kučište sam gledao Fractal Core 3000 jer mi djeluje prozracno i do 7 ventilatora se mogu stavit.
JAko mi je bitno da kuciste ima protok zraka. Necu se igrat s tim pa da kasnije imam problema s hladenjem.

probajte se s cijenom drzat u rangu 8500 i 8000

0 0 hvala 0
17 godina
Konfa do 8500

Nisi naveo najbitnije, za šta ce se koristit ta konfa, koji programi i igrice? 6850 je vec izgubila trku u novim igrama na full hd-u.

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Konfa do 8500
bik kaže...

Nisi naveo najbitnije, za šta ce se koristit ta konfa, koji programi i igrice? 6850 je vec izgubila trku u novim igrama na full hd-u.

U kojim je to igrama izgubila trku? 95% igara se može maxed out s njom sa pristojnim fps-om(neračunam metro 2033, bf3 jer tu i puno skuplje grafe padaju na koljena).

Ja sam ozbiljan, rijetko kad se zafrkavam, nikad nisam sarkastičan a kamoli ciničan, pismen sam jako, a zgodan sam za nepovjerovat. Neodobravam konzumaciju alkohola i nemoralno ponašanje.
17 godina
Re: Konfa do 8500

Da nemoj računat sve novije igre a ostale ce moci igrat :D 

17 godina
neaktivan
Konfa do 8500

PC cu koristit za igranje(da se zakljucit po tastaturi i mišu), i za faks(visual studio i šit like that).
Kakve igre cu igrat, mw3, diablo3, starcraft 2, mass effect 3.

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.12.2011 14:55 (1_six).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice