Dakle trebala bi mi konfa do 7500kn , koliko sam spreman izdvojiti...
najvise za igranje se koristi :)
sa monitorom... samo sto bi uzeo neki HD 2x 250gb to bi smanjilo cijenu,taj proc definitivno da uzmem...
a koji mi preporucujes monitor? neki 20"?
Uzmi si T220, pak ako nemaš para za njega T200 bit će dovoljan
http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_186&products_id=5653 - T220
http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=100.323.031 - T200
Zašto ne jedan od 500gb, moja preporuka ti je WD Caviar 640gb. To ti je današnji best buy, za relativno nisku cijenu dobiješ veliki kapacitet.
Hmm... razmislicu o tome,nego se dvoumim oko ovih grafickih
GTX 260 (219) ili HD 4870 ili 2x1gb HD 4870, ne znam sad kolika razlika u cijeni,ovo ostalo je vec na spisku :D
Hmm... razmislicu o tome,nego se dvoumim oko ovih grafickih
GTX 260 (219) ili HD 4870 ili 2x1gb HD 4870, ne znam sad kolika razlika u cijeni,ovo ostalo je vec na spisku :D
Vjerojatno misli napraviti Crossfire.
mozda x2 ili dvije po 1gb u crossfire
Vjerojatno misli napraviti Crossfire.
X2 bi trebalo biti brža od CF-a... Zbog toga što ona ima interni CF... A po cijeni neznam, ali mislim da je jeftinija od 2× HD4870 1GB. Jel nije? Ako je onda definitivno nju uzmi... A to ti je trenutno najjača grafička kartica na svijetu. S njom nemaš brige.... Ali treba li ti ona? Ili ti je dovoljna jedna obična HD4870? Na kojoj rezi misliš igrati?
hmmm, pa u tome je problem "treba li mi ona? :D" ... sve na high u ovim novijim igrama....monitor T200 :) 20"
velika je dilema sad...
hmmm, pa u tome je problem "treba li mi ona? :D" ... sve na high u ovim novijim igrama....monitor T200 :) 20"
velika je dilema sad...
uzmi si 22' monitor, neznaš što propuštat. i uzmi napajanje od bar 650 W.
ŠTo se tiče omjera HD 4870 CrossFire (znači dvije) ili HD4870x2, defitivno ova druga. Jeftinija je, ima interni CF, i duplo više video memorije (2GB). Dođe ti 3 i pol milje