Eo ovako...dajem vam malo posla...hehe! Tražim neku konfu do 4500 kn,ali bez periferije i monitora...znaći samo kučište,služilo bi mi samo za igre. monitor mi je 19 inčni,tako da ne mislim vrtit igre na nekim nebeskim rezolucijama...recimo do 1280x1024. I ne znam koji bi procesor bio bolji za igre,ja sam ćuo da je intel bolji za to...hvala unaprijed
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Eo ovako...dajem vam malo posla...hehe! Tražim neku konfu do 4500 kn,ali bez periferije i monitora...znaći samo kučište,služilo bi mi samo za igre. monitor mi je 19 inčni,tako da ne mislim vrtit igre na nekim nebeskim rezolucijama...recimo do 1280x1024. I ne znam koji bi procesor bio bolji za igre,ja sam ćuo da je intel bolji za to...hvala unaprijed
CPU Intel E7200 VE-MIL 805 KN
MB Gigabyte P31-DS3L VE-MIL 369 KN
DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax VE-MIL 170 KN
DDR2 2GB PC6400 (800MHz), Kingmax VE-MIL 170 KN
HDD HITACHI 500 GB VE-MIL 456 KN
VGA Gigabyte Radeon HD4850 w/Zalman VE-MIL 1229 KN
OCZ power supply StealthXStream 500W VE-MIL 453 KN
Cooler Scythe ninja 2 LINKS 350 KN
4000 KN
Evo ovo je odlicna konfa za te novce...ja imam slicnu i zadovoljan sam...pozz
uzmi od sused
Eo ovako....
Ma quad je još 100kn skuplji, a ne bi ništa dobio. Za ovo što njemu treba dovoljan je E8400. Možda i previše, al nek se nađe...
@autor: Misliš li clockati?
Pa ne mislim clockati,još sam noob za to...vidio sam u hgspotu jednu sličnu konfiguraciju ovoj susedovoj,samo šta ima 500 gb harda...npogledajte vi na hg spotovoj stranici tu konfu...Hg Spot gamer tako nešto i dođe 4700 sa windowsima ili nešto manje s linuxom...e da,ne znam dal da onda stavim vistu na taj komp jer bi u xp-u bio zakinut za oni jednu gigu,pošto XP podržava samo 3 gige rama
Xp i Vista 32 bitni podrzavaju 3.5 Gb rama,ako hoces sve 4 moras staviti Xp ili vistu 64 bitnu...
Pa ne mislim clockati,još sam noob za to...vidio sam u hgspotu jednu sličnu konfiguraciju ovoj susedovoj,samo šta ima 500 gb harda...npogledajte vi na hg spotovoj stranici tu konfu...Hg Spot gamer tako nešto i dođe 4700 sa windowsima ili nešto manje s linuxom...e da,ne znam dal da onda stavim vistu na taj komp jer bi u xp-u bio zakinut za oni jednu gigu,pošto XP podržava samo 3 gige rama
Pa onda bi uzeo ovu konfu od suseda,al jesi ziher da bi mi bilo dosta napajanje od 400W? Čito sam da je za Radeon 4850 preporučeno napajanje od najmanje 450W...
Pa onda bi uzeo ovu konfu od suseda,al jesi ziher da bi mi bilo dosta napajanje od 400W? Čito sam da je za Radeon 4850 preporučeno napajanje od najmanje 450W...
sta corsair proizvodi novu seriju napajanja (cx) wtf
sta corsair proizvodi novu seriju napajanja (cx) wtf
Corsair CX400, je isto napajanje kao i VX450, samo s nešto manjom snagom i 3 god garancije, a ne 5 god.
Proizvođać je Seasonic, napajanje ima sve moguće konektore a biti će i više nego dovoljno za takvu konfiguraciju.
Osim toga, tiše je i hladnije od VX450.
Još jedno jeftino a dobro napajanje je OCZ StealthXstream 500W ... nešto snažnije od CX400, ali s kraćim kablovima, manje konektora i većom bukom.
zaboravio sam vam reć da nemorate u konfu stavljat dvd pržilicu,pa umjesto toga bi uzeo neko bolje napajanje...pa vi sad neka preporučite...nie mi baš važno kolko je napajanje tiho,samo da je neko dobro...zasad vidim da mi preporučujete corsair i ovaj OCZ
zaboravio sam vam reć da nemorate u konfu stavljat dvd pržilicu,pa umjesto toga bi uzeo neko bolje napajanje...pa vi sad neka preporučite...nie mi baš važno kolko je napajanje tiho,samo da je neko dobro...zasad vidim da mi preporučujete corsair i ovaj OCZ
ja imam sličnu konfu, malo i jaču, ona gotova iz adma, za 4717 KN, samo ima EP35-DS3, al ima E8500, što se i ne osjeti baš puno,i Fortron PNF 400W sve vrti, dakle i on bi bio dovoljan, kako Corsair nebi bio xD
Susedova konfa ti je moja preporuka.
inače, za igre ti netreba veći hard, ionak ak ga samo nakrcaš, igre će sporije radit, i dual core je također bolji za igranje od quada, u velikoj većini igara

Ako ti je jako važan tih rad računala uzeti ćeš ovu s nekim malim izmjenama. Napajanje je jako tiho, i ono je apsolutna preporuka. (ili VX450).
Grafa i nije baš tako tiha, ali zbog Zalmanovog hladnjaka jako hladna. Uz nju još i fanmate. 25kn, nije strašno...
A box ko box, ako želiš tih rad, uložiti ćeš u bolji i tiši hladanjak...