Konfa do 24000 kuna zaključana tema

poruka: 257
|
čitano: 317.070
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Konfa do 24000 kuna
CROifer kaže...

Ocekujem slike.

Budem kontaktirao ADM odmah ujutro da vidim koliko im treba da slože i testiraju konfu, pa kad stigne poslikam sa svih strana.

16 godina
RE: Konfa do 31000 kuna
yebo vas obsidian... bacanje novca.
Imam 1000 postova! | MW2: N'Dorphin | Klan : [N]Team | UMP45 Red Dot - PP2000 Red Dot | Predator/Cobra/Apache | Merry Christmas and happy New Year!
17 godina
neaktivan
RE: Konfa do 31000 kuna

Zasto??????????????????????????'

Ovo je teska glupost. Bolje dva LG-a nego ovaj plextor. Nije to plextor sto je nekad bio. DVD RW se sad kupuje prvo po boji, drugo prema vrsti konekcije (ata SATA). duzini garancije i cijeni i to da uzmes najjeftiniji sa najdutzom garancijom a koji zadovoljava prva dva uslova. Proizvodjac je poptuno nebitan jer je to sve teska konfekcija i uglavnom se razlikuju prema prednjoj maski.

:)
14 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

Ja imam VELIKU primjedbu, a to je da makne taj precijenjeni quadro jer je preskup u svakom slucaju :-oO ; rađe uzmi point of view geforce gtx 570/580, obe ce ti biti i vise nego dovoljne :)

Inače se slazem u potpunosti s   podom009 te konfama koje je on slozio, iako ni ostale nisu lose, s njegovim misljenjem i 8axom koji je rekao da je obsidian bacanje novca jer je jedan HAF932 sasvim dovoljan, zapravo vrhunski za tako nešto (puno jefitniji od obsidiana). Ne znam kako je moguce da se nitko od vas nije pobunio na taj prpfesionalni quadro? 6000+kn ne da je neiplativo nego bacanje novaca u vjetar, fatalna greška te totalni promašaj je uzeti tu grafu pored i tako jačih, a znatno jeftinijih 570/580 kartica!

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 20:07 (Caesar et Brutus).
Moj PC  
1 5 hvala 0
15 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

Kad dobiješ komp provrti par testova da vidimo kakve su preformanse posebno renda sa tom grafom

BAZINGA As a theoretical physicist, he possesses a master's degree, two PhDs, and an IQ of 187.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

Ma ova tema je najobičniji spam i zabava nekom tko nema pametnijeg posla nego se baviti glupostima

Pa zar vi stvarno mislite i očekujete da osoba koja se profesionalno bavi web dizajnom, grafičkim dizajnom i video renderima i koja sebi može priuštiti komp od 31 000 kuna jer od toga živi (pretpostavljam) i tim se svakodnevno bavi da će doći ovdje na forum i pitati nas da mu sastavljamo konfiguraciju...

Pa takva osoba bi već sama trebala znati odabrati ono što mu treba ili se jednostavno obratiti profesionalcu da mu složi ono što zadovoljava njegove potrebe. On priča o nekakvoj obradi videa a nije niti imao pojma za profi grafičke kartice dok to netko od vas nije spomenuo

Ovo je stvarno žalosno. Aj neka moderator lipo zatvori temu...

Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
Konfa do 24000 kuna

Ma sve je dobro složeno iako je debelo premašen prvotni iznos pa ako autoru teme to odgovara ne može pogriješiti ako to kupi.Ja osobno ne bi uzeo 24GB RAM-a jer je apsolutno nepotrebno....

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 20:12 (vepar).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Caesar et Brutus kaže...

Ja imam VELIKU primjedbu, a to je da makne taj precijenjeni quadro jer je preskup u svakom slucaju :-oO ; rađe uzmi point of view geforce gtx 570/580, obe ce ti biti i vise nego dovoljne :)

Inače se slazem u potpunosti s   podom009 te konfama koje je on slozio, iako ni ostale nisu lose, s njegovim misljenjem i 8axom koji je rekao da je obsidian bacanje novca jer je jedan HAF932 sasvim dovoljan, zapravo vrhunski za tako nešto (puno jefitniji od obsidiana). Ne znam kako je moguce da se nitko od vas nije pobunio na taj prpfesionalni quadro? 6000+kn ne da je neiplativo nego bacanje novaca u vjetar, fatalna greška te totalni promašaj je uzeti tu grafu pored i tako jačih, a znatno jeftinijih 570/580 kartica!

QUADRO niej igraca kartica kao ta sto je ti spominjes. Informisi se malo cemu sluze quadro i firegl kartice (ako se jos tako oznacavaju).

0000 kaže...

Ma ova tema je najobičniji spam i zabava nekom tko nema pametnijeg posla nego se baviti glupostima

Pa zar vi stvarno mislite i očekujete da osoba koja se profesionalno bavi web dizajnom, grafičkim dizajnom i video renderima i koja sebi može priuštiti komp od 31 000 kuna jer od toga živi (pretpostavljam) i tim se svakodnevno bavi da će doći ovdje na forum i pitati nas da mu sastavljamo konfiguraciju...

Pa takva osoba bi već sama trebala znati odabrati ono što mu treba ili se jednostavno obratiti profesionalcu da mu složi ono što zadovoljava njegove potrebe. On priča o nekakvoj obradi videa a nije niti imao pojma za profi grafičke kartice dok to netko od vas nije spomenuo

Zastgo neko ko se bavi bilo kakvim grafickim dizajnom i/ili video obradom mora znati sloziti komp???????? Zna li vozac F1 napraviti bolid? Naravno da ne.

Obicno takvi ljudi nemaju vremena pratiti IT industriju niti visiti po forumima i pratiti recimo tempo izdavanja grafickih kartica i chipseta. Ja to radim svakodnevno iz hobija pa nemam pojma koja je najjaca trenutno graficka i da li je recimo brza 5840 ili 4870 (lupam;)). Proizvodjaci to namjerno zakomplikuju da bi uzeo najnovije a koje je obicni marginalno brze a nekoliko puta skuplje.

14 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

kad kupis to dat ces meni svoju staru konfu ;))

1 0 hvala 0
17 godina
0000 kaže...

Pa dobro jutro. Nije ni prvi ni zadnji. Ali, kad već slažete takve konfiguracije, složite i meni jednu za cca 50.000 kn. Čisto onako za surfanje, printanje dokumenata i sl.

It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society
15 godina
protjeran
logic kaže...
Caesar et Brutus kaže...

QUADRO niej igraca kartica kao ta sto je ti spominjes. Informisi se malo cemu sluze quadro i firegl kartice (ako se jos tako oznacavaju).

0000 kaže...

Zastgo neko ko se bavi bilo kakvim grafickim dizajnom i/ili video obradom mora znati sloziti komp???????? Zna li vozac F1 napraviti bolid? Naravno da ne.

Obicno takvi ljudi nemaju vremena pratiti IT industriju niti visiti po forumima i pratiti recimo tempo izdavanja grafickih kartica i chipseta. Ja to radim svakodnevno iz hobija pa nemam pojma koja je najjaca trenutno graficka i da li je recimo brza 5840 ili 4870 (lupam;)). Proizvodjaci to namjerno zakomplikuju da bi uzeo najnovije a koje je obicni marginalno brze a nekoliko puta skuplje.

Ne kažem da mora znati sam sastavljati komp niti pratiti što ATI ili Nvidia izdaju jer ga to neće niti zanimati, ali svatko tko se bavi obradom videa i tko može dati 31000 sigurno će znati barem nešto o onomu što mu treba, a ne doći tu na forum i svakih 5 min minjati mišljenje o konfiguraciji kako tko reče

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.1.2011 20:24 (0000).
15 godina
neaktivan
0000 kaže...
logic kaže...
Caesar et Brutus kaže...

0000 kaže...

Ne kažem da mora znati sam sastavljati komp niti pratiti što ATI ili Nvidia izdaju jer ga to neće niti zanimati, ali svatko tko se bavi obradom videa i tko može dati 31000 sigurno će znati barem nešto o onomu što mu treba, a ne doći tu na forum i svakih 5 min minjati mišljenje o konfiguraciji kako tko reče

Nemam vremena učiti o konfiguracijama. Prošlu mi je slagao šogor a ionako nisam bio prezadovoljan. ja radim dnevno oko 20 sati, nekad od toga uzmem 5 - 6 sati za učenja, kako kada stignem. posla hvala bogu imam jer ne radim samo u RH nego imam managera u Americi i tražio sam pomoć na forumu jer sam prije već igrom slučaja nailazio na slične teme na drugim forumima na kojima sam također zamolio ljude za pomoć. Moje mijenjanje mišljanja uvjetovano je Vašim prijedlozima te usput pročitanim review - ima. U svakom slučaju, kad konfa stigne, poslikam je za nevjerne Tome.

16 godina
neaktivan
NITRO kaže...

ja radim dnevno oko 20 sati, nekad od toga uzmem 5 - 6 sati za učenja, 

aha... me too... {#}

15 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

Onda se ispričavam. Samo šta ode na forumu svako malo netko traži da mu se sastavljaju neke skupe konfiguracije koje on niti ne kupuje već mu je samo dosadno pa za*ebaje ljude

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pod009 kaže...
NITRO kaže...

ja radim dnevno oko 20 sati, nekad od toga uzmem 5 - 6 sati za učenja, 

aha... me too... {#}

Ušao sam u taj posao prije tri i pol godine, znaio sam tada upaliti komp i pročitati index, napisati račun za bivšu firmu. Tad mi je trebao web site za neke ograde koje sam počeo uvoziti iz Turske pa sam igrom slučaja naletio na hosting koji mi je poslao na poklon neki prastari netobjects fusion i tako je nastao moj prvi web nakon 6 dana i noći nespavanja, ponijelo me :) Otad se nisam pošteno naspavao ali nije mi žao. Bar znam zašto radim. Kasnije sam sklepao par sajtova na predloške i dignuo neke pare pa sam počeo ulagati u Algebru i Lynda.com tutorijale. Sad imam neke veće planove pa zato i uzimam novu konfu jer ova stara je nekako preslaba za moje ambicije.

15 godina
neaktivan
0000 kaže...

Onda se ispričavam. Samo šta ode na forumu svako malo netko traži da mu se sastavljaju neke skupe konfiguracije koje on niti ne kupuje već mu je samo dosadno pa za*ebaje ljude

Ma jasno mi je to, al čekaj slike, ja se veselim k'o kečer u skoku. Odmah ujutro ih zovem da pitam jel imaju sve to i kad mogu složiti..

15 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

Za poslove koje si naveo profesionalna 3D kartica nema nikakvog smisla i cisto je bacanje novca. Quadro i Fire GL kartice dizajnirane su za rad u openGL-u koji s ovim sto si naveo nema nikakvih dodirnih tocaka. Ako bas zelis odvojenu grafiku (CUDA dobro dodje u nekim CS5 aplikacijama) kupi neku nvidiju za 3x manje novca (570GTX)

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Bavi se i video renderima. Tako je barem rekao.

15 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

da se bavi iskljucivo time onda bi ta minimalna razlika koju bi dobio sa quadro karticom bila MOZDA isplativa. sudeci po opisu svog posla i dalje smatram da je nepotreban trosak.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

DA li je isplativa ili ne to ce on bolje znati i ne ulazim u to. Samo sam reagovao na post u kojem su mu rekli da kupi skupu igracu karticu. Nista vise od toga. Uostalom to moze uvijek dodati. ALi bolje i to nego neko ultra skupo hladjenje ili fansi kuciste.

14 godina
protjeran
Konfa do 24000 kuna

nikako tu nvidinu karticu,nego neku iz gtx 500 serije.

staviš 6 gb ddr3   3x2    corsair

asus ploču

obsidian kučište

asus pržilicu

seasonic napajanje složi preporuči,to kupi

nek ti neko to složi i stavi u cijenik,to je prava konfa.

0 15 hvala 0
17 godina
Innsider kaže...

staviš 6 gb ddr3    3x2      corsair

asus ploču

obsidian kučište

asus pržilicu

Ako je konfa za profesionalni radi, nikako u nju neide kartica za igranje, nego su za takve stvari i napravljene grafe iz quadro serije koje pojedu ove igraće u profesionalnim aplikacijama

da Bog da crk'o rock'n'roll, kad ga svako svira
15 godina
protjeran
Innsider kaže...

asus ploču

obsidian kučište

asus pržilicu

Dobro jutro i tebi

15 godina
protjeran
mind_challenge kaže...

Ako je konfa za profesionalni radi, nikako u nju neide kartica za igranje, nego su za takve stvari i napravljene grafe iz quadro serije koje pojedu ove igraće u profesionalnim aplikacijama

"Profesionalni rad" je malo sirok pojam. Za veliku vecinu profesionalnih poslova dovoljna je onboard grafika. Quadro i FireGL kartice prvenstveno sluze za 3d modeliranje (postavljanje scena, ne renderiranje) a razlika koju ce osjetiti kod nekih aplikacija koje koriste CUDA akceleraciju a pokretacu teme su bitne, u odnosu na gamersku karticu nece ni osjetiti. ako nece ni osjetiti 4000kn manje u dzepu, onda nek je kupi.

15 godina
mind_challenge kaže...
Innsider kaže...

asus ploču

obsidian kučište

asus pržilicu

Da ali njemu nije primarno video rendanje nego sekundarno CS5 aplikacije su primarne koliko sam vidio i bolje da uzme gtx570/580 nego puno skuplju profi grafu...ali kako zeli...i obsidan je definitivno preskupo kuciste i cisto bacanje love...

My Life Is A Very Serious Game...
17 godina
neaktivan

Gamerska mu definitivno ne treba.

14 godina
neaktivan
Konfa do 24000 kuna

hajde ti uzmi gtx470 i za razliku Quadro - gtx470 = 3-4 soma, meni ljepo kupis komp :DD

2 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice