moze neko sastavit konfu za crysis 2, da ide sve na max oko 30fps... cijena nije bitna
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pogle ovu temu
mislim da bi ti ovo bilo dovoljno
Konfiguracija do 4000 kn:
CPU: AMD Phenom II 955.......................................................875,00 KN
MBO: ASRock 870 Extreme 3..................................................622,00 KN
GPU: Sapphire HD6850........................................................1257,00 KN
RAM: DDR3 1333MHz 2x2GB Kingmax.....................................302,00 KN
HDD: WD Blue 1TB...............................................................421,00 KN
PSU: XFX Core Edition 450W..................................................350,00 KN
TWR: Gigabyte GZ-KX1.........................................................202,00 KN
UKUPNO: 4029 KN
samo ako mozes uzmes hdd samsung spinpoint f3 1tb umjesto ovog
Tipican troll. Ako ti cijena nije bitna lijepo naruci alienware i miran si. Nitko ti nemoze garantirati konfu da vrti Crysis 2 na maxu kada igra jos nije ni izasla.
Mislim da je ovo nesto umjereno,a opet dobro.Dodaj jos DVD pogon po zelji.
Imas dobar hladnjak na procu i grafickoj tako da ako bude falilo performansi mozes ih kloknut.
Šta ste vi čoravi ili nepismeni? Čovjek želi konfu da vrti Crysis na 30fps na max postavkama pa baš me zanima dali bi konfa od 17000 kn vrtila Crysis na 30 fps.
Šta ste vi čoravi ili nepismeni? Čovjek želi konfu da vrti Crysis na 30fps na max postavkama pa baš me zanima dali bi konfa od 17000 kn vrtila Crysis na 30 fps.
Vrtilo bi crysis na 120fps
Crysis na 30fps na max 1080p mozes dobiti u konfi 6000kn,mozda i manje
onda sandy bridge i gtx580 sli,... napiši bar okvirno koliko možeš dati, a ako stvarno cijena nije bitna onda uzimaj ovo što sam ti složio
možda mu bude slabo dvije gtx 580 u SLI.
bolje bi bilo da sačeka gtx 590 i upari ih. 
ne stvarno, vjerojatno je momak mislio da "cijena nije bitna" u okviru tih 30 FPS-a za crysis2 a ne uopćeno ;)
Šta više nije u điru ona od 13000 kn?
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/konfiguracija-do-13000kn/72224.aspx
Btw, napomenuo sam da se ne otvaraju nove teme jer ovih o slaganju konfa ima na stotine.