Konfa za 8000kn (s monitorom)isključivo za igranje

poruka: 61
|
čitano: 8.756
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Konfa za 8000kn(sa monitorom)isključivo za igr
zabranjeniples kaže...
LightRush kaže...

ma znam aj da treba jače napajenje ipak 450w bi bilo za neki HD4870 ali ipak u igri je HD5850 koji je mnogo jači ne bi oklijevao čak ni na 600w

450w bi bilo malo da je neka điđi miđi firma. Ali corsair radi jedna od najboljih napajanja koja daju dosta veču snagu nego je deklarirana. I njihova su napajanja dosta kvalitetna. Ja ti kažem da je vx450 dovoljno i da tu možeš uštedit,a što se mene tiče stavi ti i od 1000w. Dobro možeš i vx550wNamigiva

Niti jedno npajanje pa tako ni corsair ne daje vecu snagu nego je deklarirana...

Nemoj pricat gluposti

Corsair ima 80+ nagradu na napajanjima, znaci daju 80%+ snage...

U slucaju 450W to bi znacijlo da nikad nece padati ispod 360W ukupna isporuka nikad, sto je odlicno, naspram noname-a koji znaju padati ispod 250W pri deklariranih 450W i imat opcenito strasne varijacije

Racunaj da ti vise od tog corsaira ne treba

16 godina
protjeran
RE: Konfa za 8000kn (s monitorom)isključivo za igr
stipica_zd kaže...

evo ti moja preporuka...

ne znam kakav je monitor, to nek ti neko drugi kaže, ne razumijem se baš u periferiju, birao sam najvećeg, a cijenom odgovarajućeg!

po mom mišljenju naj konfa do sada, znam ti obrazložiti za svaku komponentu zašto sam ju stavio i kakva je!

edit:isprika na duplom postu!

Mogu li te samo pitati, onako prijateljski, nemoj se ljutiti, što si stavio i5 kad za manje novce mozes dobiti AMD Phenom II X4 965 Black Edition sa 3.4GHz?

a.k.a dr. House, ali to je ime bilo zauzeto....
15 godina
protjeran

eee konfa kod onog Psiho-a je odlična ali ja bi izbacio HD5870 i Phenom 965 i ubacio bih HD5850 i Core i7 920.Bi li to moglo šta msilite????

,samo najjači opstaju AMD and ATi forever together
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

je li bolji Core i7 920 ili Phenom 965 Black Edition ??????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
LightRush kaže...

eee konfa kod onog Psiho-a je odlična ali ja bi izbacio HD5870 i Phenom 965 i ubacio bih HD5850 i Core i7 920.Bi li to moglo šta msilite????

Mislis moja konfa?

Za grafu nemoj, ustvari kako hoces ali 5870 je jaca od 5850.

A za procesore mislim da su tu negdje.

16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
stipica_zd kaže...

Mogu li te samo pitati, onako prijateljski, nemoj se ljutiti, što si stavio i5 kad za manje novce mozes dobiti AMD Phenom II X4 965 Black Edition sa 3.4GHz?

bolji je od phenoma, dere ga u obicnom radu, u igrama su tu negdje...vise se da clockati.

nije jeftiniji, samo je maticna mozda jeftinijia, a taj na 3,4 ghz se ne isplati uzimati, sasvim dosta je 955 na 3,2 ghz...

klikni HVALA, nije toliko teško!
16 godina
neaktivan

ADM:

Samo lutam, drogu gutam, izvana tako fin, a iznutra pucam... Puno lažem i kradem i seksam, to mi je u kostima jer ja sam mali gengsta...xD... filip.grguric@hotmail.com
17 godina
A da ide na neku gtx npr 275
C2D E4300@3.0(333*9),Gigabyte 965P-DS3,2*2Gb Kingmax @ 800mhz,HDD Seagate 200GB,Sapphihe HD 4850 512Mb OC 740/2490,CHIEFTEC PFC -550W,Samsung SM931BW + Pany-42PV80P,Windows Vista
16 godina
protjeran
FiCo_Ri kaže...

ADM:

Ta matična je preeeejadna, bolje bi mu bilo da ide na Gigabyte P55-UD3 (meni draga i ne preskupa) ili Asrock P55 Extreme (Bugov Best Buy sadasnjeg broja).

17 godina
Potpis i ja sam tu uzeo :)
C2D E4300@3.0(333*9),Gigabyte 965P-DS3,2*2Gb Kingmax @ 800mhz,HDD Seagate 200GB,Sapphihe HD 4850 512Mb OC 740/2490,CHIEFTEC PFC -550W,Samsung SM931BW + Pany-42PV80P,Windows Vista
16 godina
neaktivan
Mentalist kaže...
FiCo_Ri kaže...

ADM:

Ta matična je preeeejadna, bolje bi mu bilo da ide na Gigabyte P55-UD3 (meni draga i ne preskupa) ili Asrock P55 Extreme (Bugov Best Buy sadasnjeg broja).

mislim da je nekako najisplativija ona koju sam ja bio stavio...

citao sam taj Bug, zato i u zadnja vrijeme uvijek ovu p55 stavljam u i5 konfe...

ona msi je stvarno bezveze!

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 15:36 (stipica_zd).
15 godina
protjeran

ne preporučujte mi ATi-4XXX stare serija i ne preporučujte mi NVIDIU zato što nijedna nvidia ne podržava dx11

nešto sam ja ovde sam sastavljo:

AMD Intel Core i7 920 2.60ghz

ATi Radeon HD 5850 ili 5870

HDD 1TB ili 720GB

Monitor neki samsung 23"

DD3 Ram 3x2gb-6GB

Napajenje Corsair 500w

Neka AM3 Matična koja je kompatibilna sa i7 920 i HD5850(ili HD5870)

I šta aj znam neki bezvezni upisivač bla bla bla...

Šta vi kažete na ovo

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

a mene budale ja napisao AMD Intel Core i7 a treba Intel Core i7 izvinjavam se*****

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Kakav sad i7 , uzmi kaj samo ti preporucili ;)
i neobaziri se na testove po netu
ps jer ovak se bzvz vrtis u krug i na kraju nebus nis kupil :)
17 godina
LightRush kaže...

ne preporučujte mi ATi-4XXX stare serija i ne preporučujte mi NVIDIU zato što nijedna nvidia ne podržava dx11

nešto sam ja ovde sam sastavljo:

AMD Intel Core i7 920 2.60ghz

ATi Radeon HD 5850 ili 5870

HDD 1TB ili 720GB

Monitor neki samsung 23"

DD3 Ram 3x2gb-6GB

Napajenje Corsair 500w

Neka AM3 Matična koja je kompatibilna sa i7 920 i HD5850(ili HD5870)

I šta aj znam neki bezvezni upisivač bla bla bla...

Šta vi kažete na ovo

Ajde zbroji cijene tih komponenata covjek je reko do 8k

btw am3 maticna sa intel i7, taman da si se ispravio da i7 nije AMD vec intel....

najisplativija je gigabyte EX58, ud5 1750kn

i7 920 1900kn

1TB oko 650kn

monitor oko 1800kn

ddr3 najeftiniji oko 1200kn, isplativiji 1600 corsair oko 1450kn

napajanje corsair 550W 600kn

kuciste antec 480kn

optika oko 150kn

grafa 5850 1900kn, 5870 2850kn

najeftinije: 9830kn, sa boljim ramom i hd 5870 11030kn

+- 300kn jer sam odokativno govorio

EDIT: samo ispravak 17 u i7 na jednom mjestu, ne znam sto mi bi

+ hladnjak za CPU nije potreban ako se ne OC-a pa ga nisam ni stavljo ako je to bilo namijenjeno meni

Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 19:01 (Rhodin).
15 godina
neaktivan

dečko moj to ti nije 6 500 kn...

nisi stavio hladnjak (400kn), treba ti barem 500w napajanje...

no i ovako kao što si napisao dođe barem 7000kn...ako ne i vise!!!

15 godina
protjeran

dobroo vjerovaću vama gamerima znači ja bi trebao nešto sa Phenom 965 Black Edition

ATi Radeon HD5850

HDD 1TB

DDR3 Ram 2x2 ili 2x3 4gb ili 6gb

monitor 22"

AM3 Ploča (ne raz se u ploče)

Corsair 500w

to je možda negdje oko 8200-8400kn

znači ovo bi valjalo??? za igranej najnovijih dx11 igara na maxed out ili high quality

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

sa strane piše koja grafa i ram i to opet sam se sjebo u pisanjuBelji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LightRush kaže...

dobroo vjerovaću vama gamerima znači ja bi trebao nešto sa Phenom 965 Black Edition

ATi Radeon HD5850

HDD 1TB

DDR3 Ram 2x2 ili 2x3 4gb ili 6gb

monitor 22"

AM3 Ploča (ne raz se u ploče)

Corsair 500w

to je možda negdje oko 8200-8400kn

znači ovo bi valjalo??? za igranej najnovijih dx11 igara na maxed out ili high

RAM-4GB,procesor Phenom 2 955BE

15 godina
neaktivan

lik ti nisi normalan..smaras tu ljude ... pises cetveroduple postove ...otvaras stalno neke teme za slaganje konfe ... malo prije si slago za 4k kuna sad odjednom skocio na 8k kuna...

edit: za dx11 jos ni nema igrica (mozda jedna) ... tako da ne pricaj nebuloze neg ostavi ljude na miru .. imas temu tamo ''slaganje pc konfiguracija'' imas po svim cijenama .. nadji sta tebi pase i uzmi to ... nesto nejasno?

xFire: rebelsy
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.12.2009 22:11 (rebelsy).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Znači 100% idem u trgovinu ove sedmice ili naredne pred novu godinu da se počastim novom konfom AMD Phenom 965 Black Edition

AM3 Ploča (pitaću one u trgovinu koja najbolje ide sa phenomom i hd5850),ATi Radeon HD5850,Corsair 500w,DDR3 Ram 2x3(6gb),Samsung 22",HDD 720GB,i od onog što sam uštedio kod hd5850 i hd5870 i hdd-a bi mogao kresnuti Logitech G-19 Tasku i neki dpbar miš xxxddd 

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LightRush kaže...

Znači 100% idem u trgovinu ove sedmice ili naredne pred novu godinu da se počastim novom konfom AMD Phenom 965 Black Edition

AM3 Ploča (pitaću one u trgovinu koja najbolje ide sa phenomom i hd5850),ATi Radeon HD5850,Corsair 500w,DDR3 Ram 2x3(6gb),Samsung 22",HDD 720GB,i od onog što sam uštedio kod hd5850 i hd5870 i hdd-a bi mogao kresnuti Logitech G-19 Tasku i neki dpbar miš xxxddd 

Čitaš ti uopće šta mi pišemo??!! neka,neka,vjerojatno će ti uvalit neku low-end matičnu

15 godina
protjeran

haha što bi oni sebi smanjili zaradu dobro uzeću asrock extreme

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ne znam koliko ti se isplati uzimat 965, 955 nije skoro nista losiji... ok, nije ni puno jeftiniji.

ako zelis closkat uzmi aftermarket cooler, ako ne zelis clockat ne isplati se uzimat BE tak i tak uzmi 925

4GB ram-a i to je to

g19 tastatura je... pa ne znam cemu, g11 je meni cak i bolja jer ima 6 programibilnih tipki vise, ja ih dosta koristim, ove gore multimedijalne sto ima g19... ne znam, g11 ima slicno, drugi raspored, doduse nema display, ali ne znam ni cemu to cudo sluzi, nije ko da ces ga gledat, puno je jeftinija

misonju uzmes g9x i bit ces zadovoljan, ja imam g5 meni je odlican, ali vidim da ti volis ove "high tech" stvari

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ma kad uzimam periferiju uvijek preferiram na logitech jer je on najprecizniji u miševima nije kao neki gembird kod kojeg se strelica na ekranu pomjera a miš se ne pomjera po meni bi i miš bio dobar jer u igrama pruža nevjerovatnu preciznost ehh sad tastatura mora biti logitech nova ali da nema premalena dugmad jer su kod mene poodeblji prsti

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

ok pitannje svega sam riješio još samo matičnu da mi reknete i idem pravac da ispraznim novčanik u dućan s kompovima

ZNAČI UZIMAM AMD PHENOM 965 BLACK EDITION

ATI RADEON HD5850

CORSAIR 550W

SAMSUNG 22"

DDR3 3X2 GB

KUĆIŠTE (NEVAŽNO)

HDD 720GB

MIŠ LOGITECH G-19

TASTATURA LOGITECH G-19

I JOŠ MI SAMO TREBA MATIČNA PLOČA DA MI PREPORUČITE NEKU HIGH END DOBRU MATIČNU DA POSADIM NA NJU OVE DJELOVE II

TO JE TO.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
LightRush kaže...

ok pitannje svega sam riješio još samo matičnu da mi reknete i idem pravac da ispraznim novčanik u dućan s kompovima

ZNAČI UZIMAM AMD PHENOM 965 BLACK EDITION

ATI RADEON HD5850

CORSAIR 550W

SAMSUNG 22"

DDR3 3X2 GB

KUĆIŠTE (NEVAŽNO)

HDD 720GB

MIŠ LOGITECH G-19

TASTATURA LOGITECH G-19

I JOŠ MI SAMO TREBA MATIČNA PLOČA DA MI PREPORUČITE NEKU HIGH END DOBRU MATIČNU DA POSADIM NA NJU OVE DJELOVE II

TO JE TO.

ne podržava ti procesor memoriju u triple channelu, uzmi 2x2 gb ddr3..

napajanje možeš bez problema staviti Corsair vx450!

15 godina
protjeran

ok staviću 2x2 rama (do voljno je i 4) e sad mi samo preporučite neku high end super matičnu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

eeee ljudii mene ova mentalistova kofiguracija najviše privlači (samo bih stavio 22" monitor)šta kažete

16 godina
neaktivan
LightRush kaže...

ok staviću 2x2 rama (do voljno je i 4) e sad mi samo preporučite neku high end super matičnu

nemas za amd bas neke super extra maticne kao za i7 ili i5, ali ove 2 su naj socket am3 maticne u adma...

1.

2.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice