u ponedeljak narucujem komp.mislim uzeti ovu konfu i imam par pitanja.
1.dal ima koja druga maticna jednako dobra ali bez integrirane graficke za manje para.(ne treba mi integrirana grafa)
2.kakve su perfomanse ove dvije 6850-ke naspram 460 od 1gb sli(znam da ne mogu na adm sli jer nema maticne u hrvatskoj tj.ima ali je sva nikakva s tim ako je puno bolja solucija sli onda bi isel na i5 760)
3.vec sam pital ali evo jos jedanput dal budu mogli novi adm-ovi procesori na ovu maticnu(neki veli da budu ali uz neka ogranicenja-koja?)
4.dal treba kaj mjenjati ili je sve ok.i dal se isplati uzeti dvije 6850-ke ili neku grafu u tom cjenovnom rangu ali single.
5.jos se premisljam da uzmem neki hladnjak za cpu do 300kn.koji: scythe kabuto,scythe mugen,cooler master,zalman.
6.ako mi stave naljepnicu na kuciste dal se gubi garancija ako skinem naljepnicu tj. koja je filozofija sa tim naljepnicama.ako da onda bi bilo bolje da narucim komponentu po kompenentu i da sastavi sam doma konfu.
ja mislim da je to sve.znam da je puno pitanja pa ko ima strpljenja i volje za odgovore-HVALA.

.e da i dal bude to napajnje dobro.
Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!