Onda imate kakvu ideju. Recimo da monitor ne bude manji od 22'' :) Ajde, mis mogu i usparat,imam logitechov mx-500, jos je dobar:D
++vidi na dno topica++
Onda imate kakvu ideju. Recimo da monitor ne bude manji od 22'' :) Ajde, mis mogu i usparat,imam logitechov mx-500, jos je dobar:D
++vidi na dno topica++
Pogledaj si u ovoj temi neku konfiguraciju do 5000Kn,a za ostatak si kupiš monitor i periferiju.
LG Flatron W2243S-PF 22" , piano-black, 22" wide screen, 16:9
Dobri monitori,tnx.
negdje na forumu se nalazi post sa popisom konfiguracija od 2000-10000kn. malo pročačkaj ili neka ti netko da link...
EDIT...evo netko je bio brži...
dejvis, ova tvoja mi je super. Da li treba koji dodatni cooler kupit tu? I da stavimo brzu memoriju(ne mislim na ddr3), to je sa adm,jel tako?
Evo je stigla i hd5850 ..... znali itko performanse kartice, da li mi se je isplati uzet umjesto hd4890 i da li je procesor može upregnuti u cijelosti, šta ste čuli o njoj...
Evo tu ti sve pise..
Što tu piše osim tvorničkih specifikacija?? Koje naravno znam, inače ne bi pita za testove. Imas sad i hd4890 sa 2gb rama, pa razlika u performansama sa hd4890 1gb u dosta slučaja je zanemariva.. Ako netko ima prave info. molim neka posta..:)
Koji onda kompjuter kupujes? Ovaj ili onaj sta si prije 3 dana otvorio temu?
Pocet cu zakljucavat teme jer se predomisljate dvaput dnevno i otvarate hrpe tema o konfama. Jedan dan jedna osoba kupuje do 3000 kn, za dva dana do 5000 kn a slijedeci tjedan do 10000 kn!
Ako ste se predomislili jednostavno mi javite da vam promjenim naslov teme jer ovako samo spamate bezveze!
Evo istu tu koja je navedena više manje hd5850, pošto je nov, gledam ako tko ima koju info. više. Što misliš da je spam, brate, slobodno briši.
Evo malo sam se obrazovao od hd5850 na netu pa da ponudim i koju info. Dakle potvrđeno troši manje od hd4890, pa se ne brinite za napajanja,ako su vrtila jednu sad ce drugu jos i lakse. Osjetni rast u performansama je dosta vidljiv, pogotovo kod većih nativnih rezz. Popriličan je porast shadera na nekih 1440. U većini stvari dere nvdiinu gtx285, a za nižu cijenu. Navodno ima potencijala i za clockanje do performansi jedne 5870. Po mome isplati je se uzeti ako ništa drugo zbog podrške dx11, koju 4k serija nema.