a kao ovaj nevalja...preskubi bi mom starom onda bilo..ja sam dao 2800 a on ostalo....
A koliko je ovaj wd od 500 gb?
a kao ovaj nevalja...preskubi bi mom starom onda bilo..ja sam dao 2800 a on ostalo....
A koliko je ovaj wd od 500 gb?
30 kn puno..
.. ma nije ni WD los.. ali eto to je samo preporuka :)
.......
30 kn puno..
.. ma nije ni WD los.. ali eto to je samo preporuka :)
ma bio je dogovor 5000 kn
al nece on vise...od ovog
ma bio je dogovor 5000 kn
al nece on vise...od ovog
Ma ništa onda, nema problema. I ovako je odlično.
Samo za monitor ne znam, ne razumijem se baš u to, ali Full HD je, nećeš pogriješiti...
Meni je CoolerMaster 460 držalo ovu sada konf pod Moj PC samo sam umjesto HD5850 naravno imao GF8800GT koja manje treba struje. Samo mi se pregrijavalo užasno pa sam se iz bojazni od pregaranja odlučio na novo i kupio sam si lijepo brend Chiefteca 850 koji je bolji model i duplo jači. Tako sada mogu bez problema staviti i ako mi baš ono pukne CF HD5870 i više...:P Sad za ime mislim da ti treba Fortron, Corsair, Chieftec, Antec, Seasonic ili Tagan koji su malo skuplji, ali i učinkovitiji, brand name i kvalitetniji od CooolerMastera. Nezz ovo ne govorim iz iskustva nego sam ne probao ili radio sa njima nego pročitao. Pogledaj da ima napajanje certifikat 80 ili 80+? A za konkretno što pitaš sam isto čitao da je raznih modela posvud tog fortron 400 PNF tako se raspitaj prije;) sry Krivo sam pogledoxD
kupio ja u subotu komp :D
konfa:AMD Phenom II x4 965 BE
XFX ATI Radeon HD5770 XXX
CORSAIR vx450w
2 gb ddr3 1333hz
LG Flatron W2243T
Asrock M3A770DE
HDD Seagate 250 gb sataII 8mb
Dobra konfa...
ty :D a nije ni puno kolko je dobar komp..moj bratic je platio prije mj dana 7700 i moj je bolji a platio sam ga 5674 kn ;D
EDIT:slike stavim kad dođem kuci...
evo slikice :D
Iste kao u Slike vašeg hardvera, samo obrnutim redoslijedom
evo slikice :D
Iste kao u Slike vašeg hardvera, samo obrnutim redoslijedom
ehhe..mora se vidit :D..sad sam stavio kako izgleda od naprijeda..pogledaj :D