ja mislim da je (gore)moja konfa sasvim dovoljna

. Taj i7 ce sa stock cooleron i na najmanje 3.2GHz-a a mos i frekfenciju rama dignit do 2000MHz-a (toliko maticna dopusta). Mislin da je konfa koju san slozija idealna, i usto san na gigabyteovin stranicama vidija da je maticna za OC pa nemas straha od loseg clockanja. 550w ce ti drzat sve bez problema,nabacis jos neki cpu cooler i kloknes ga do 3.8 npr. 

. Taj i7 ce sa stock cooleron i na najmanje 3.2GHz-a a mos i frekfenciju rama dignit do 2000MHz-a (toliko maticna dopusta). Mislin da je konfa koju san slozija idealna, i usto san na gigabyteovin stranicama vidija da je maticna za OC pa nemas straha od loseg clockanja. 550w ce ti drzat sve bez problema,nabacis jos neki cpu cooler i kloknes ga do 3.8 npr. 
znaci ovako poslije krizme kupujem novu konfu za 10 000 kn moze biti malo vise ....recimo 11 000kn...
e sad.....vec vjerujem da naslucujete da ce komp biti za igre. itd....da hoce!!!!
po mogučnosti nek sve bude iz vemila
ja sam si takoder slagao konfiguraciju samo za manje novce ali da kupujem u ADM-u izaslo bi me 500 kn jeftinije nego u vemilu...
el postoji koji cpu. hladnjak za socket 1366? ja sam gledo nemogu nac....
lol u protisa je dosta jeftinije nego u vemila, recimo amd phenom II 940 vemi=1999kn protis=1700kn
ma znam ...reko sam u vemilu sam zato sto je dobar prikaz...komponenata...ne mislim na sliku naravno
mislim da bi bolje bilo sa zalmanom
MBO-1.767,10 Kn
CPU-2.097,18 Kn
RAM-434,01 Kn
GPU-1.862,75 Kn
HDD-644,43 Kn
Optika-144,67 Kn
Napajanje-650,40 Kn
Kučište-469,88 Kn
Monitor-2.398,99 Kn
Ukupno:10469,41 Kn
Evo,ovo je iz ADM-a.Ako hoćeš stavi Blu-ray,što ti iskreno preporučam.Hladnjak sam izaberi.
Napisao si da želiš 3x2 GB RAM-a,prema tome pretpostavljam da misliš koristiti 64 bitni OS.Nisam stručnjak,ali u tome slučaju bi ti preporučio Windows XP Pro SP3.Mislim da je XP bolji izbor od Viste,ako misliš računalo koristiti za igranje.Jer Vista ima još svojih "mušica".Znam da na forumu ima dosta ljudi koji se neće složiti sa mnom. Isto tako mislim da ako ne trebaš ne idi na 6 GB RAM-a,jer je to nepotrebni trošak.I pitanje je koliko će ti memorije biti iskorišteno.
Napisao si da želiš 3x2 GB RAM-a,prema tome pretpostavljam da misliš koristiti 64 bitni OS.Nisam stručnjak,ali u tome slučaju bi ti preporučio Windows XP Pro SP3.Mislim da je XP bolji izbor od Viste,ako misliš računalo koristiti za igranje.Jer Vista ima još svojih "mušica".Znam da na forumu ima dosta ljudi koji se neće složiti sa mnom. Isto tako mislim da ako ne trebaš ne idi na 6 GB RAM-a,jer je to nepotrebni trošak.