Konf pt.2 =)

poruka: 8
|
čitano: 1.437
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Konf pt.2 =)

Pozdrav svima..

Prije kojih mjesec dana sam tu na forumu dobio preporuku sto kupiti,u medjuvremenu se stvar promijenila te cu racunalo kupovat u susjednoj nam sloveniji =),povecao mi se i budjet da stvar bude bolja.Racunalo cu kupovati u trgovini "Mimovrste",pa bi vas molio ako je moguce da skombinirate konfiguraciju do 1000eura sa monitorom i periferijama koja bi sluzila za photoshop,igranje i tome slicno.Jedino inzistiram na 22" monitoru.

Web shop navedene trgovine je www.mimovrste.si .

Unaprijed hvala svimaSmijeh

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.7.2009 2:09 (swampcore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konf pt.2 =)

Ako je svrha kupovanja u Sloveniji usteda, onda se varas, jer je skuplje nego u ADM-u. Dobro mozes dobit povrat poreza, ali i carinu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Konf pt.2 =)

MBO

Cpu:

Gpu

HDD:

DVD:

PSU:

RAM:

Case:

Monitor

Ukupno:978,17 e

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konf pt.2 =)
Los Sam kaže...

Ako je svrha kupovanja u Sloveniji usteda, onda se varas, jer je skuplje nego u ADM-u. Dobro mozes dobit povrat poreza, ali i carinu :D

Razlog za kupnju u sloveniji je jedna duga i dosadna prica..radije bi kupio tu u hr al sad kaj je tu je =)

breakORdie
17 godina
neaktivan
Konf pt.2 =)

Preinake:

Umjesto Caviar diska uzmi Blue ili najbolje Black jer su to sistemski diskovi.

Napajanje niposto nesmije biti LC Power, uzmi Gigabayte Superb od 550W ili najbolje Corsair od 450W.

Monitor, Acer ne, recimo LG 2242T ili  LG W2261V.

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ok.mozes li mi samo reci koji je problem sa monitorem,jer sam citao malo testove,i izgleda mi ok?

Hvala

breakORdie
17 godina
neaktivan
swampcore kaže...

ok.mozes li mi samo reci koji je problem sa monitorem,jer sam citao malo testove,i izgleda mi ok?

Hvala

Stavi onaj lg-ev w2242t koji sam ti gore preporučio.Jeftiniji je i jako dobar monitor za te novce.Stavi bolje napajanje,npr. onaj gore tagan koji sam preporučio.

Poruka je uređivana zadnji put pon 20.7.2009 0:54 (iwan).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice