Konf. 4000-5000 kn

poruka: 47
|
čitano: 7.206
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Konf. 4000-5000 kn

overclocking.........mada se njime ugrožava stabilnost pojedinih komponenti i računala u cjelini. ja lud a ,,ja lud XD

17 godina
Konf. 4000-5000 kn

Ma nisi ti lud, samo si n00b.

kakva grafička? Pa ajde reci nam fino koju točno grafu imaš?

Da nije Sapphire Radeon 1 GB DDR3? To može biti od Radeona 1900, 1950, 2600, 2900, 3650, 3850, 3870, 4650, 4670, 4830, 4850,...

Ti nemoj oc-ati ako te strah, jer 100% češ nešto smrdat jer takvi to i uspiju. Ostali znaju i ne naprave ništa loše.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Konf. 4000-5000 kn

Ovo da će bios izgorit je stvarno ono previše.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ma sta ocemu vi ,,koja grafa?pa citaj post prije sta piše ovo nema veze sa grafičkom xD

ma nema veze,,imam ATI radeon 1300/1550 seriu ,tako da,,ma nema veze,citao sam prije po forumima da je prilikom overclocka liku izgorio bios i da je narucivao novi,,ma uostalom nema veze :D

Pozz,uzivjte i nema vise raspravljanja o ovom.

16 godina
neaktivan

Gdje živiš?Ovako ja ti mogu složit konfiguraciju među najjačim za 5000 kn gledaj caka je u tome da moraš otić uzet komponente u Austriji gdje je jeftinije i još oduzmeš PDV da je meni 5 soma ma barem 4 :P složio bih zvijerku :) npr da te dojmim 2 x 4890 ATI HD može i jedna zavisi od tebe i 1 ti je imba 2 ono ako imaš baš veliki monitor,CPU AMD Phenom II X4 965 3.4 Mhz zašto AMD?zato što se on najbolje iskorištava atijeve grafulje,4 gb DDR3 rama i GA-MA790FXT-UD5P sve su komponente vrhunske s tim da je matična među najboljima o gigabytea a i druge komponente brale ne vjerujem da takvo što možeš nabavit u hr ispod 7000 kn i još corsair od 700 do 800 W ti uzmem za to ma i 1 TB memorije ako hoćeš :)

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 12:41 (anX).
16 godina
neaktivan

2 jezgre nije tako teško otključat i nemaš što sjebat možeš jedino sjebat te dvije neotključane a one ti ionako obično ne služe vrijedi pokušat sa 4 jegre owna procesor :D

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
calimero kaže...

Pogledaj Moj PC. Clockan proc na 3.66 (otkljucana 3. i 4. jezgra). Sve skupa kostalo 4 i nesto sitno,kupljeno nedavno. Igre rade savrseno.

Care ja skoro isto. :)

16 godina
anX kaže...

Gdje živiš?Ovako ja ti mogu složit konfiguraciju među najjačim za 5000 kn gledaj caka je u tome da moraš otić uzet komponente u Austriji gdje je jeftinije i još oduzmeš PDV da je meni 5 soma ma barem 4 :P složio bih zvijerku :) npr da te dojmim 2 x 4890 ATI HD može i jedna zavisi od tebe i 1 ti je imba 2 ono ako imaš baš veliki monitor,CPU AMD Phenom II X4 965 3.4 Mhz zašto AMD?zato što se on najbolje iskorištava atijeve grafulje,4 gb DDR3 rama i GA-MA790FXT-UD5P sve su komponente vrhunske s tim da je matična među najboljima o gigabytea a i druge komponente brale ne vjerujem da takvo što možeš nabavit u hr ispod 7000 kn i još corsair od 700 do 800 W ti uzmem za to ma i 1 TB memorije ako hoćeš :)

Sve je to lipo.Ako je nešto neispravno tiba ić u Austriju.Najednostavnije je da bude šta bliže ako nešto nije ok.

Kako vidiš jel se ugasi svitlo u živideru ?
16 godina
neaktivan

Ma koja austrija nemogu u splitu nabavit sve sta mi treba ,,jbt jos trcat u austriju,,taman bi potrosio goriva + 5000 kuna komp ,izadje me oko 10 000 kuna cak i vise ,a za to mogu slozit masinu extra ;;D,ma

17 godina
Konf. 4000-5000 kn

Koji procesor bi bio najbolji do 600 kn?

AMD-ov ili INTEL-ov?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Abra008 kaže...

Koji procesor bi bio najbolji do 600 kn?

AMD-ov ili INTEL-ov?

U toj cjeni najbolji bi bio (barem ja tako mislim) AMD Phenom II 545.

Dvojezgreni procesor na 3,0 GHz s 6 MB cache memorije i mogućnošću (uz malo sreće i matičnu koja podržava ACC) da se otključa u četverojezgreni.

Razer neću kupiti iz principa. Ne mare za arahnofičnu i ofidijofobičnu rulju.
16 godina
neaktivan

ali stari moj opet uštediš po 2000 soma kuna...

16 godina
vice kaže...

ma sta ocemu vi ,,koja grafa?pa citaj post prije sta piše ovo nema veze sa grafičkom xD

ma nema veze,,imam ATI radeon 1300/1550 seriu ,tako da,,ma nema veze,citao sam prije po forumima da je prilikom overclocka liku izgorio bios i da je narucivao novi,,ma uostalom nema veze :D

To ti on misli na tvoj komp jer si napsao neke gluposti....

16 godina
CroNk3r kaže...
vice kaže...

Pozz,uzivjte i nema vise raspravljanja o ovom

Ma koja austrija nemogu u splitu nabavit sve sta mi treba ,,jbt jos trcat u austriju,,taman bi potrosio goriva + 5000 kuna komp ,izadje me oko

10 000 kuna cak i vise ,a za to mogu slozit masinu extra ;;D,ma

1.To ti on misli na tvoj komp jer si napsao neke gluposti....(Moj PC)

I da ne govoris da ja neznam kakav komp imam : (znam da nije jak ali ce jos posluzit)

Processor: AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 4000+,2X 2.1GHz

Memory: 2x1 GB Kingmax 800 MHz

Hard Drive:1TB WD Caviar Black

Video Card: Gainward BLISS NVIDIA GeForce 8600 GT

Monitor: Grundig Vision 26"

Sound Card: Realtek HD Audio

Speakers/Headphones: Logitech Speakers S220 / Ednet

Keyboard: Logitech Meid Keyboard sa strganim nožicama

Mouse:Razer DeathAdder NovaBlue

Mouse Surface: Razer eXactMat + eXactRest

Operating System: Windows XP Professional Service Pack 3

Motherboard: Gigabyte GA-M56S-S3

2. imas i Ebay preko kojeg netrebas ici u inozemstvo, a ako ti se nesto pokvarti poslat ce ti novu jer mu ti zaprijetis da ces mu stavit losu reputaciju ili rec da ti je prodao nesto neispravno a onda vise nitko nece od njega kupovati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 16.9.2009 22:11 (CroNk3r).
16 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...
vice kaže...

aha da da,ma napisao sam powercolor radeon 1 gb ddr3,nisam stavio 4850 xD,,ma nema veze zna se o cemu je rjec xD

a na starom imam x1300/1550

16 godina
neaktivan
vice kaže...
CroNk3r kaže...
vice kaže...

aha da da,ma napisao sam powercolor radeon 1 gb ddr3,nisam stavio 4850 xD,,ma nema veze zna se o cemu je rjec xD

a na starom imam x1300/1550

hah XD,ma sluzit ce te komp jos dugo XD,sta se tice zadnjeg posta to da,ma neda mi se sad nabavljat izvana negdi odem u vemila poskidam sve sa stalaža i doma odnesem sasatvim,,ma uredu je sad kupio sam novi taman pogle pod my PC to je taj,,služit ce dosta dugo

:D

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.9.2009 1:14 (vice).
16 godina

Ma zamijenit cu ja taj komp za nekoliko godina Periferiju imam sad cu samo mijenjati kuciste(Mozda deathadder za 2-3 god zamijenim mambom :D)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice