Zanima me dal sve paše tj. da li ram ide s procesorom i maticnom? Slobodno komentirajte! Svaki je komentar dobro dosao.
Komp kupujem ovaj tjedan, pa mi treba brzo odgovor! 
Zanima me dal sve paše tj. da li ram ide s procesorom i maticnom? Slobodno komentirajte! Svaki je komentar dobro dosao.
samo malo. Imam nekih tehnickih problema. Evo sad ce!
Intel i7 920
GTX 295
WD Caviar black
Corsair 3x 2 gb 1600mhz
Corsair HX 1000
Asus rampage II extreme
G15
Logitech cordless mx revolution
Intel i7 920
GTX 295
WD Caviar black
Corsair 3x 2 gb 1600mhz
Corsair HX 1000
Asus rampage II extreme
G15
Intel i7 920
GTX 295
WD Caviar black
Corsair 3x 2 gb 1600mhz
Corsair HX 1000
Asus rampage II extreme
G15
Sve je dobro složeno,jedino možeš uzeti 4870 x2 koja je dosta jeftinija pa uložit npr. u hladnjak za proc. ili nešto.
I mislim da ti ne treba tako jako napajanje,to bi držao corsair 850w,pa čak i 620w,ali od viška glava ne boli.
Intel i7 920
GTX 295
WD Caviar black
Corsair 3x 2 gb 1600mhz
Corsair HX 1000
Asus rampage II extreme
G15
Intel i7 920
GTX 295
WD Caviar black
Corsair 3x 2 gb 1600mhz
Corsair HX 1000
Asus rampage II extreme
G15
Zbog toga i uzimam "malo" jace napajanje. 
a i matična mi malo ''žulja''
ja bih radije išao na Gigabyte Extreme
jer je puuuuno jeftinija
a i brža je (dokazao BUG!)
jedino nema ona ''fency'' kontroler za OC
koji je samo koristan ako ti je matična na stolu (negdje vani)
Sve je dobro složeno,jedino možeš uzeti 4870 x2 koja je dosta jeftinija pa uložit npr. u hladnjak za proc. ili nešto.
I mislim da ti ne treba tako jako napajanje,to bi držao corsair 850w,pa čak i 620w,ali od viška glava ne boli.
moji su 1333mhz,ali koristim trenutno samo 3 x 1 gb radi triple chanela i daje neke prednosti nasprem dual chenela.
btw. ako uzems ovakvu plocu kakvu ja imam mozes na nju stavit cooler koji pase i na lga775 ploce.

moji su 1333mhz,ali koristim trenutno samo 3 x 1 gb radi triple chanela i daje neke prednosti nasprem dual chenela.
btw. ako uzems ovakvu plocu kakvu ja imam mozes na nju stavit cooler koji pase i na lga775 ploce.

Ovaj htio sam pitati.. da li ce ram ostetiti proc i7 920 ako ram radi na 1600 mhz i ima napon od 1.65??
trebao bi ih primiti ali ce biti downclockani.
dobro kaze gamer-gts da su u bugu u igrama gigabyte ud5 i extreme imale i po 15 fps-a vise u igrama do bilo koje druge maticne
dobro kaze gamer-gts da su u bugu u igrama gigabyte ud5 i extreme imale i po 15 fps-a vise u igrama do bilo koje druge maticne