Komponente iz Amerike

poruka: 35
|
čitano: 3.834
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komponente iz Amerike

hello ljudi, evo nov sam na forumu

sad sam trenutno u Sad na ljetnom poslu i posto uskoro dolazim u Hr namjeravam kupit nesto komponenti kompa gore

e sad, dal mi se isplati kupit gore

EVGA Geforce 280 gtx za 499 dolara, ili neku drugu vrstu geforce 280 gtx

evo link 

ili da to kupim u hrvatskoj,i jos namjeravam kupit neke druge komponente za komp pa me zanima sta mi se najvise isplati uzet gore, s tim da mi nije jednostavno bas nosit previse stvari u torbama

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 21:43 (Djozq).

0 0 hvala 0
17 godina
Komponente iz Amerike

novi laptop ti se najviše isplati.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Komponente iz Amerike

ma uzet cu i laptop za nekih 700 dolara, al ocu imat komp doma za igrat Aoc i druge zahtjevne igre

17 godina
neaktivan
Djozq kaže...

hello ljudi, evo nov sam na forumu

sad sam trenutno u Sad na ljetnom poslu i posto uskoro dolazim u Hr namjeravam kupit nesto komponenti kompa gore

e sad, dal mi se isplati kupit gore

EVGA Geforce 280 gtx za 499 dolara, ili neku drugu vrstu geforce 280 gtx

evo link 

ili da to kupim u hrvatskoj,i jos namjeravam kupit neke druge komponente za komp pa me zanima sta mi se najvise isplati uzet gore, s tim da mi nije jednostavno bas nosit previse stvari u torbama

Najbolje uzmi cijeli komp, ako imaš love ofkors. Sve komponente su jeftinije nego ovdje, a i lakše ćeš prešvercat.

#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan

nije mi bas lakse donjet cijelu konfu odozgora, ipak je to nekih 15ak kila il tako nesto, a torbe bacaju po aeodromu bez milosti, neznam, bemu, sjebano je to sfercat , i ako dodem u hr i neradi popusio sam.

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.8.2008 22:06 (Djozq).
17 godina
neaktivan

Ma ja i usput koliko ja znam nesmiš ni CD pošteno dotrat do HR

Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
17 godina
Komponente iz Amerike

Malo je problem dofurati komponente ovamo, još i ako ih ima, naravno desktop PC nemoj ni pokušavati, probaj ma je veliki problem ga nosti, veličina, osjetljivost... Nego da ne duljim ostani samo na laptopu, komponente zaboravi ili eventualno one gdje ti je najveća razlika u cijeni između Hr i USA te da ih možeš i prijenjeti u torbi.

Sad iz osobnog iskustva, laptop nosi sa sobom kao ručnu portljagu, iz sigurnost i nebi trebalo biti frke, naravno ako kupuš i komponente i njih isto tako u torbu i pod ruku.

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komponente iz Amerike

A da ideš brodom?

Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, 4 GB Kingmax DDR2 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Teško će to.

17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

Teško će to.

Putovat ce par dana, al prtljaga mu moze biti veca, i sve ce biti kod njega :D
Intel Dual 2 Core E8500, Ati Radeon HD3870 x2, 4 GB Kingmax DDR2 1066 MHz, Gigabyte EP35C-DS3R, Corsair 520w
17 godina
neaktivan

Malo sporije ali puuuuno isplativije.

17 godina
neaktivan

ma kakav brod, gotovo je sad, imam povratnu kartu, nego, mislio samm bar graficku i procesor uzet gore, ostalo u hr, pa zato pitam koju grafu mi se preporuca od onih 280 gtx, i koj proc, pare nisu problem.

4870 x2 nebi uzimo, previse struje to povlaci i vise mi se svidja sigle gpu od 280

17 godina
neaktivan
Djozq kaže...

ma kakav brod, gotovo je sad, imam povratnu kartu, nego, mislio samm bar graficku i procesor uzet gore, ostalo u hr, pa zato pitam koju grafu mi se preporuca od onih 280 gtx, i koj proc, pare nisu problem.

4870 x2 nebi uzimo, previse struje to povlaci i vise mi se svidja sigle gpu od 280

A uzmi neki Core2Duo (E8x00) ili neki Quad (Q9xx0). Eventualno uzmi još rame i disk - malo je, lako prešvercaš...
#smajli koji koluće očima#
17 godina
neaktivan
Komponente iz Amerike

Kupis sve komponente, veliku torbu i hrpu stiropora

Meaningless ideals will eventually crumble before reality 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Djozq kaže...

Uzmi neki Quad Core proc. Recimo Q9300 ili Q9650. Ukoliko ti pare nisu problem možeš i Quad Extreme (oznaka im je QX). Recimo QX 9650.
Atheistic to the point of fanaticism, there u have me in a nutshell so kill me again or take me as I am for I shall not change.
17 godina
neaktivan

oke, za proc kuzim Q9300 - 269 dolara

il cu Q9650 - 559 dolara

sad samo grafu neku da mi preporucite, znam bila su milijon pitanja za graficke al opet :P

je se isplati 280gtx , nije jako skup, i kolko je bolji 4870 x2

17 godina
neaktivan

zasad imam u planu

Western Digital VelociRaptor WD3000GLFS 300GB 10000 RPM 16MB Cache SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM

Intel Core 2 Quad Q9450 Yorkfield 2.66GHz 12MB L2 Cache LGA 775 95W Quad-Core Processor

EVGA 01G-P3-1284-AR GeForce GTX 280 SSC Edition 1GB 512-bit GDDR3 PCI Express 2.0 x16 HDCP Ready SLI Supported Video Card

i neku memoriju, neznam jos koju

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.8.2008 6:39 (Djozq).
17 godina
neaktivan
Komponente iz Amerike

ako mislis ddr2 onda na 1066 mhz a ako mislis ddr3 onda na 1600 mhz...a uzmes neku koja ima hladnjak na sebi tako da ti se ne grije

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Djozq kaže...

il cu Q9650 - 559 dolara

sad samo grafu neku da mi preporucite, znam bila su milijon pitanja za graficke al opet :P

zuti marker- to je najvise 2800 kn omg.a u adm-a je 6.039,00 kn aaaaaaaaaaaaa...kupi i meni jedan xD

17 godina
neaktivan
Komponente iz Amerike

ma pošalji ti to s Overseas com ili bilo kojom drugom amerikenskom, stići ćr brže i sigurnije nego ti..

IBM ( I Blame Microsoft)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Komponente iz Amerike

OVO (klikni "OVO") uzmi gore lol.

01101 01111 10010 00100 10011 01000 01001 00111 01001-LordShigi AMD Athlon 6000+ BOX, 4gb DDR 2 kingmax RAM, Sapphire Radeon HD4850,MB GB AM2 s940 GA-M56S-S3, 1tb disk, 550W napajanje
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Samo pazi na američkoj granici, nedavno su izglasali zakon po kojem ti bez obrazloženja mogu zaplijenit bilo kakvu informatičku opremu, plus stvarčice kao IPOD, mobitel i slično.

Ja kakve sam sreće mene bi to sigurno zakačilo

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2055028/posts

17 godina
Komponente iz Amerike

čovječe neznam di im se to isplati, jedino ako je roba ukradena. Svi znaju daje u USA puno jeftinije pa se tamo i kupuje, naravno ako se tamo zatekneš. Sad neznam kad je to izglasano, ali nas par kad smo bili u USA porošlo ljeto, svi došli i s laptopom i s mobitelom...

hcsc

0 0 hvala 0
17 godina
HCSC kaže...

čovječe neznam di im se to isplati, jedino ako je roba ukradena. Svi znaju daje u USA puno jeftinije pa se tamo i kupuje, naravno ako se tamo zatekneš. Sad neznam kad je to izglasano, ali nas par kad smo bili u USA porošlo ljeto, svi došli i s laptopom i s mobitelom...

Mislim prije nekih 3 mjeseca...i ne vidim što im se ima ISPLATITI, plijene ako im tvoja njuška odaje dojam terorista :)

Prvi put sam za to čuo kad je faca iz Kanade s kojim sam igrao DAOC postao na forumu da je ostao bez laptopa na granici
17 godina
neaktivan
jojo_surf kaže...
Djozq kaže...

il cu Q9650 - 559 dolara

zuti marker- to je najvise 2800 kn omg.a u adm-a je 6.039,00 kn aaaaaaaaaaaaa...kupi i meni jedan xD

ti so to vidio QX9650 da je 6000kn.
Q9650 nemaju u ponudi
I once asked God why had he allowed wars to happen, he replied: "I DID IT FOR THE LULZ!"
17 godina
neaktivan

evo linka za q i qx core link

17 godina
neaktivan
Komponente iz Amerike

@Djozq-imas pm (javi se da se dogovorimo)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ova tema je prešla od kupovanja pa do švercanja

17 godina
neaktivan
AA-d00d kaže...
jojo_surf kaže...
Djozq kaže...

il cu Q9650 - 559 dolara

ti so to vidio QX9650 da je 6000kn.
Q9650 nemaju u ponudi
 auc...vidis to nisan ni bas primjetia...tnx
17 godina
neaktivan
segregator kaže...

Samo pazi na američkoj granici, nedavno su izglasali zakon po kojem ti bez obrazloženja mogu zaplijenit bilo kakvu informatičku opremu, plus stvarčice kao IPOD, mobitel i slično.

Ja kakve sam sreće mene bi to sigurno zakačilo

http://www.freerepublic.com/focus/f-news/2055028/posts

ma to samo kad ulazis u ameriku ti mogu napravit, kad odlazis ih boli kita za tebe
neeeg, full sam na cudu sada, moram si i mob neki uzet i jos masu stvari a jos samo par tjedana sam gore, bemu
al sve je strasno jeftino u americi.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice