Komponente iz Amerike

poruka: 35
|
čitano: 3.825
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komponente iz Amerike

a ako neas love a sto nevirujen...dizi kredit xD

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
RE: Komponente iz Amerike
Djozq kaže...
 ma to samo kad ulazis u ameriku ti mogu napravit, kad odlazis ih boli kita za tebe
neeeg, full sam na cudu sada, moram si i mob neki uzet i jos masu stvari a jos samo par tjedana sam gore, bemu
al sve je strasno jeftino u americi.

Je, uopće ih nije briga za hrpu slika nuklearnih elektrana, vojnih postrojenja, aerodroma i sličnih stvari koje si poslikao i iznosiš na laptopu :)
17 godina
neaktivan

ovako,

ovu maticnu imam kod kuce

asus p5wd2-e premium  link

e sad, mislim uzet neke komponente pa me zanima dal moram mjenjat maticnu

jedan od ovih western digital 1 terabajt hardova, recite mi koji

link

procesor - q6600 ili neki jaci

graficka - hd 4870 - link  pomozite mi izabrat verziju

i tako, dal mi moja maticna sve to podrzava i ako ne koju preporucate

17 godina
neaktivan
Komponente iz Amerike

uzmi graficku asus jer imas asus i maticnu pa ce ti tada bit nesto bolje perfomanse

a hard disc od wd uzmi onaj prvi

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136151

ili ako oces vidi testove na ovon linku,vec je ovo negdi stavljeno pa san copy paste.evo

http://www.hartware.de/review_791_7.html

Hocu hd 4870 X2 da dode na 3000 kn :'( aaaaaaaa grrrrrrrrrr
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...

Malo sporije ali puuuuno isplativije.

Pa neznam, ne bi se bas slozio. Jest da se na prvi pogled cini da avion trosi puno goriva da te preveze. Sto najvjerojatnije i jest neka istina, Airbus se hvali npr. da njihov A380 trosi nesto tipa 3litre po putniku po 100km. Sto je po meni bolje od vecine auta... No kako god, da prodom predjes atlantik treba ti nekoliko dana. A covjek, kao zivo bice, trosi puno resursa za zivot od nekoliko dana. Pa kada uzmes koliko obicno cijene hrana i pica na brodu, jeftinije ti je preci atlantik avionom.Mozda malo uspras ako kupis kartu samo za palubu, ali opet ako te zadesi oluja onda si izgubio sav hardver koji si nosio :)
Osim ako naravno ne ides preko kao slijepi putnik na nekom teretnom brodu. Ali tada svercas i sebe, a ne i hardver razni. Previse rizicno ako mene pitas.

Dakle, zakljucak je da je avion ne samo najbrzi nego i jeftiniji oblik prijevoza. A svercanje... sve sto mozes staviti u torbu i dobro zamotati ili ponjeti ispod miske... Dakle, graficke, procesori, memorije i takve sitnice prolaze... maticne malo teze...
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice