Komp za skidanje

poruka: 7
|
čitano: 1.971
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Komp za skidanje

pozZ ljudi

znaci hocu si slozit neki komp za skidanje, bez monitora znaci preko VNCa bi upravljao njim a sluzio bi trenutno samo za skidanje.

pa sam si slozio neke stvari pa da vas pitam sta vi mislite o tome, ako neko ima neki prijedlog za neku drugu plocu, kuciste i tako. imam neki 2,5" sata disk.

posto nemam pojma o ovakvim konfama, zanima me ovo 75W napajanje hoce li to izdrzat ovo sve i kad bi poslje ugrađivao drugi disk i to?

NAVEDENE KOMPONENTE SU IZ LINKSA

Matična ploča INTEL BLKD510MO, NM10 Express, +CPU Atom D510 1.66GHz, DDR2, zvuk, VGA, mITX/m-ATX, G-LAN, PCI, SATA, bulk -529kn

Memorija PC-6400, 1 GB, MUSHKIN Essentials, 991529, DDR2 800MHz -155kn

Kućište LC POWER 1320MI, HTPC, mITX, crno, 75W -339kn

0 0 hvala 0
17 godina
Komp za skidanje

Trebaš uzet komponente u ADM recimo, jer je jeftinije i nema frke ova dole kombinacija ce bit sasvim dosta i previse za taj posel. Maticna ploca podrzava ddr2 i ddr3 memoriju, pa obrati paznju u koji utor budeš ubacil memoriju a kucište si izaberi po zelji ne mora bas bit pravo HTPC pa nema frke. Mozeš uzet i neko kucište koje ima vec u sebi napajanje, ko ovo dole u Links bit ce taman dosta za takav komp.Cool

http://www.links.hr/?option=artikl&id_artikl=052.643.040

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.10.2010 16:55 (rambox).
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Komp za skidanje
meni treba nesto da je potrosnja sto je manje moguce, a ovo kuciste sto sam ja izabrao dođe 75w napajanje pa me zanima da li ce to napajanje izdrzat ovu konfu
17 godina
mladen_87 kaže...
meni treba nesto da je potrosnja sto je manje moguce, a ovo kuciste sto sam ja izabrao dođe 75w napajanje pa me zanima da li ce to napajanje izdrzat ovu konfu

Onu tvoju kombinaciju bi izdržalo sigurno bez problema, no ja tak nekaj ne bi izabral nikad da moram slagat komp za ovakve namjene.Cool

17 godina
neaktivan
slozio sam si jos nesto ali u diskont24

pise uz kuciste SFX PSU napajanje a negdje sam procitao da je 250W, sad koliko ce to sa ovom konfiguracijom trosit?
17 godina
mladen_87 kaže...
slozio sam si jos nesto ali u diskont24

pise uz kuciste SFX PSU napajanje a negdje sam procitao da je 250W, sad koliko ce to sa ovom konfiguracijom trosit?

U tom kucištu je 200W napajanje, ne brini ti nist kolko ce to trosit ukupno nece nikad vise od 80W sigurno zapravo još manje.Cool

http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=AD510PV&cat=Specifications

17 godina
neaktivan
ok hvala na odgovorima, samo se dvoumim između kućišta:

-Frontier Elf ITX Case with SFX PSU
-Linkworld LC820
-Linkworld LC920
-LC POWER 1320MI, HTPC, mITX, crno, 75W

kako je izvedeno hlađenje, hoće li se komponente puno grijat, kvaliteta kućišta i napajanja koje dolazi i tako...
ima li tko jedno od navedeni i kakva su iskustva?
ili neko drugo ITX kućište?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice