Koliko novaca za komponente

poruka: 31
|
čitano: 3.546
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Koliko bi mi trebalo novaca da si kupim neki komp u dijelovima iz adm-a, a da taj komp može pokrenuti PES 11, NBA 2k10, Cod 4 i take te igre... + neki monitor iz adm-a isto da kupim...
Možete mi reći koliko bi me to izašlo, i ako može da mi pokažete koje bi mi komponente stavili u to računalo.. Hvala ! :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Koliko novaca za komponente
leyer kaže...

Koliko bi mi trebalo novaca da si kupim neki komp u dijelovima iz adm-a, a da taj komp može pokrenuti PES 11, NBA 2k10, Cod 4 i take te igre... + neki monitor iz adm-a isto da kupim...
Možete mi reći koliko bi me to izašlo, i ako može da mi pokažete koje bi mi komponente stavili u to računalo.. Hvala ! :D

pa jedno 5000-6000kn ako hoćeš sve na max igrat

15 godina
neaktivan
Jughead kaže...
leyer kaže...

pa jedno 5000-6000kn ako hoćeš sve na max igrat

6000kn sa monitorom ili bez monitora?

16 godina
neaktivan

za PES i COD4 bas i ne treba super konfiguracija.sa monitorom 5000kn i to ce biti sasvim solidno

EDIT. koliko imas para na raspolaganju?koju velicinu monitora bi htio?i dali zelis samo pokrenuti ili igrati na max detaljima?

Model fashion guru.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 22:55 (luka_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

za te igre vuce i konfa sa monitorom i svom prefierijom od 3000kn sta je moj susjed uzeo

z v o n e x p
Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
luka_cro kaže...

za PES i COD4 bas i ne treba super konfiguracija.sa monitorom 5000kn i to ce biti sasvim solidno

EDIT. koliko imas para na raspolaganju?koju velicinu monitora bi htio?

Pah imam jedno 5000kn na raspolaganju, ali bi htio da mi to bude neki dobar komp sa 4 jezgrenim procesorom i to...

zvonebaba kaže...

za te igre vuce i konfa sa monitorom i svom prefierijom od 3000kn sta je moj susjed uzeo

Da, ali je tu i procesor sigurno slab ... :L

15 godina
neaktivan

rađe uzmi veći monitor i dvojezgreni proc nego četverojezgreni pa manji monitor. O monitoru ti najviše ovisi uživanje u igrama. Ustvari za igranje ti niti netreba četverojezgreni proc.

zatim, uvijek moraš paziti da su sve komponente jednake snage, tj. da neka nije slabija jer će ona upropastiti snagu drugih niti da je jedna prejaka pa da se nemože cijela iskoristiti.

Moj PC  
2 4 hvala 0
16 godina
neaktivan

zasto bas cetverojezgreni?mislis da je velika razlika u igrama u odnosu na 2 jezgre?

bolje se isplati uzeti 2jezgre jer je jeftinije jedino ak se ne bavis necim drugim

Model fashion guru.
Moj PC  
1 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
ROFLOLMAO kaže...

rađe uzmi veći monitor i dvojezgreni proc nego četverojezgreni pa manji monitor. O monitoru ti najviše ovisi uživanje u igrama. Ustvari za igranje ti niti netreba četverojezgreni proc.

zatim, uvijek moraš paziti da su sve komponente jednake snage, tj. da neka nije slabija jer će ona upropastiti snagu drugih niti da je jedna prejaka pa da se nemože cijela iskoristiti.

Znam, ali nije problem još nadogurat do 6000-6500kn... Ali nebi ja igro samo igrice na tom kompu, htio bi da pržim te igre, ali mi je bitno da bude jako jako brz da mogu surfat internetom i to..

15 godina
neaktivan
leyer kaže...

Znam, ali nije problem još nadogurat do 6000-6500kn... Ali nebi ja igro samo igrice na tom kompu, htio bi da pržim te igre, ali mi je bitno da bude jako jako brz da mogu surfat internetom i to..

Za surfanje internetom treba najmanje 6 jezgara.

16 godina
neaktivan
i minimalno 8gb rama.....poslusaj nas.samo reci kolko imas novaca i za sto ces koristit i slozit cemo....necemo stavljat bezveze 4 jezgre ako nema potrebe
Model fashion guru.
Moj PC  
6 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Dečko ti bi za 5k sve moguće,i ja bi,ali sam shvatio neke stvari pa ne **bem ljude u mozak!

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
ATiGamer kaže...
leyer kaže...

Za surfanje internetom treba najmanje 6 jezgara.

luka_cro kaže...
i minimalno 8gb rama.....poslusaj nas.samo reci kolko imas novaca i za sto ces koristit i slozit cemo....necemo stavljat bezveze 4 jezgre ako nema potrebe

-.-' potrebno mi je 4 jezgre jer neće mi kompjuter služiti samo za igranje igrica, a i na drugom kompu imam 2 jezgre od 3,2GHz... -.-' nisam vam ja neki gamer, želim igrati PES i take neke igre vako u slobodno vrijeme, bolje mi stavite jači procesor a ne grafičku -.-'

tandara kaže...

Dečko ti bi za 5k sve moguće,i ja bi,ali sam shvatio neke stvari pa ne **bem ljude u mozak!

Reko sam da nije problem još nadopunit novaca ! :@@@@@

17 godina
neaktivan

Evo ti moje preporuke:-1.kupi neki athlon II x2,x3 i pokušaj ga otključati(naravno ako budeš od sreće kao ja)i evo ti četiri jezgre za 500kn

2.ako ti je budžet ograničen uzmi monitor sa rezom 1680x..... i onda naravno neka malo slabija grafa-evo uštede

3.ako je slabija grafa i cpu tu odmah možeš uštedjeti i na napajanju(kojih 100kn)

4.ako ti treba kućište,a nemaš para uzmeš neko šrot za početak

bla,bla,bla

Moj PC  
3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ma ti nas hebeš u mozak!

Moj PC  
0 3 hvala 0
15 godina
neaktivan
tandara kaže...

Ma ti nas hebeš u mozak!

Ja sam lijepo pitao za pomoč, a ne da mi se tu neko nasadi i počne mi sr*t za bezveze... Ako ne misliš pomoč, nemoj ni pisat ovdje.. Hvala -.-'

16 godina
leyer kaže...
tandara kaže...

Ma ti nas hebeš u mozak!

Ja sam lijepo pitao za pomoč, a ne da mi se tu neko nasadi i počne mi sr*t za bezveze... Ako ne misliš pomoč, nemoj ni pisat ovdje.. Hvala -.-'

Ma pusti ga, očito mu je život koma, pa sada mora nekog zahebavat, kako bi mu bilo lakše.

Izzy
17 godina
neaktivan
leyer kaže...

Ajde prije nego odem spavati da ti još malo ***m.

Ja bih iz ovoga posta trebao saznati da ti je otac tajkun i da imaš para ko blata za novi komp ili da skupljaš novac 2 godine kao 80% ljudi na ovome forumu-1.ne,2.pretpostavka

Imali tko pes 11 na ovome forumu-ne

Cod 4 možeš igrati i sa kompom od 2k-da

Ovaj smajlić otkriva tvoju ozbiljnost-da u negativnom smislu

Netko je trebao(ti)napisati koliko para imaš pa da je ne s****-da

Postoji li tražilica na bugovom forumu-da

Znaš li je koristiti-ne

Upiši"konfiguracija do x.xxx kuna" i traži

Hvala

17 godina

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx

Tu imaš sve pa vidi..

Lol TD u sekundi, ne kužim pa tam zbilja imaš sve kaj bi te moglo zanimat...

FOR THE HORDE
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 23:36 (Zoki).
Moj PC  
3 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Imaš Batistinu temu pa tamo nađi AMD konfu do 3500 kn. U nju ubaci 5770 umjesto 4830 i eto ti konfe s kojom možeš sve odigrat.

Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zoki kaže...

http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija/35450.aspx

Tu imaš sve pa vidi..

Ma hvala vam na pomoči -.-' 
Lijepo vas pitam za savjet, a vi tu mi neš počnete sr*t, krasno... Da znam sastavljat kompove kako šta treba ić i koliko je šta jako, sastavio bi si sam, ja na ovom što si mi ti poslo ništa ne vidim niti gdje je monitor, niti šta može igrati PES 11... 

JA SAM POSTAVIO PITANJE KOLIKO BI ME IZAŠLO U ADM-u KOMP DA MOGU IGRATI PES 11 I TAKVE IGRE SA MONITOROM, a kasnije sam nadodo da mora biti 4jezgreni procesor... Pa jbt. nisam reko da je 5000kn maximala.. Htio sam da vidim koliko još moram sakupiti para, jer do kraja mjeseca ja još mogu sigurno 2000kn sakupit -.-

16 godina
neaktivan

Po tome kako govoriš vidim da baš i nemaš iskustva.

Tako kad san ja kupova komp mislia san aj 5k to je sasvim dovoljno bitno da može vrtit igre, sad kako to nema veze. Kako više igraš i koristiš se tim vidiš kako je nekad potrebna jača konfiguracija, i želja za jačim je sve veća.

Evo ovo šta san ti ja sad sloožia ti je sasvim dovoljno za COD i PES, ako ti to uskoro bude slabo nadodaj još jednu grafičku.

a da i ja nešto napišen :D
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
leyer kaže...
Zoki kaže...

Tu imaš sve pa vidi..

Ma hvala vam na pomoči -.-' 
Lijepo vas pitam za savjet, a vi tu mi neš počnete sr*t, krasno... Da znam sastavljat kompove kako šta treba ić i koliko je šta jako, sastavio bi si sam, ja na ovom što si mi ti poslo ništa ne vidim niti gdje je monitor, niti šta može igrati PES 11... 

JA SAM POSTAVIO PITANJE KOLIKO BI ME IZAŠLO U ADM-u KOMP DA MOGU IGRATI PES 11 I TAKVE IGRE SA MONITOROM, a kasnije sam nadodo da mora biti 4jezgreni procesor... Pa jbt. nisam reko da je 5000kn maximala.. Htio sam da vidim koliko još moram sakupiti para, jer do kraja mjeseca ja još mogu sigurno 2000kn sakupit -.-

Jooooooooooj kako mi /ja znamo/m dali ćeš ti moći igrati pes 11 kad izlazi za dva mjeseca(samo možemo pretpostaviti).Kao drugo kako ja/mi mogu/možemo znati dali ti želiš igrati na 17",20",1000000" monitoru i dali želiš igrati na low/med/high detaljima.Do you understand me brother?

16 godina
tandara kaže...
leyer kaže...

Ajde prije nego odem spavati da ti još malo ***m.

Ja bih iz ovoga posta trebao saznati da ti je otac tajkun i da imaš para ko blata za novi komp ili da skupljaš novac 2 godine kao 80% ljudi na ovome forumu-1.ne,2.pretpostavka

Imali tko pes 11 na ovome forumu-ne

Cod 4 možeš igrati i sa kompom od 2k-da

Ovaj smajlić otkriva tvoju ozbiljnost-da u negativnom smislu

Netko je trebao(ti)napisati koliko para imaš pa da je ne s****-da

Postoji li tražilica na bugovom forumu-da

Znaš li je koristiti-ne

Upiši"konfiguracija do x.xxx kuna" i traži

Hvala

Ne znam na koga si mislio, jer ako si mislio na mene, onda si pogrješio, jer ja ne otvaram više glupe teme te koristim tražili, a sa svim tvrdnjama se slaže, a ovu uvodnu rečenicu ću si isprintat te je stavit u okvir, jer je kao šlag na torti.

Izzy
15 godina
protjeran

Prvi put kad nekome dam thumb down biti ce to zato jer su me zlostavljali kad sam bio dijete.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja tebe ne kuzim, di tu ima logike?

igrat ces igre (pes,cod) i uzeo bi 4jezgre proc a graficku slabiju, kasnije mislis stavit jacu ili kaj?

pa ne isplati se 4jezgre kak ne kuzis?

ili se meni to cini da hoces 4 jezgre samo radi kurcenja pred frendima?

Model fashion guru.
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Slozio sam ovo pa pogledajte dal sto valja

a monitor uzmes po zelji, ja bi ovaj http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_191&products_id=8642

i to ti je sve skupa 5000kn

Model fashion guru.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luka_cro kaže...

a monitor uzmes po zelji, ja bi ovaj http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=258_259_191&products_id=8642

LOL kažeš da 4 jezgre nemaju smils, pa mu to uguraš u konfu... Je nebi išo na HD 5750.

Izzy
16 godina
neaktivan
EVO kaže...
luka_cro kaže...

LOL kažeš da 4 jezgre nemaju smils, pa mu to uguraš u konfu... Je nebi išo na HD 5750.

pa vidis da inzistira da oce 4.....a i moze staviti manji hard i kupiti 5770....al posto zeli igrati pas i cod i ne treba na max dovoljna je i 5750

Model fashion guru.
16 godina
neaktivan

Mislim da bi trebao poslušati forumaše, a ne reći da nemaš iskustva pa i dalje tjerati po svome... Inače i ja sam za neki slabiji procesor, ako misliš igrati te igre... i neznam baš koliko je važno imati 4-jezgreni proc za brzo surfanje inetnertom... Ispravite me ako griješim, ali se defintivno slažem za dvojezgreni procesor u kombinaciji s jačom grafičkom...

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice