Koji SSD do 600 kuna?

poruka: 40
|
čitano: 7.097
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Koji SSD do 600 kuna?
GAMERANGER kaže...

ma znam da ne bi smjelo bit tih sektora ssd je radio mozda 4h poslat cu im sutra nazad uz opis kvara pa se nadam da ce mi polat novi ssd!!!!a i sad razmišljm da sam trebo uzet neku drugu marku a ocz dosta su problematični trebo sam uzet samsung ili corsair ali sad je vec kasno...

Ajde i dalje nas izvještavaj baš me zanima što će reći u servisu..

14 godina
neaktivan

OK,nema problema sutra šaljem dakle javim za par dana...

14 godina
neaktivan

evo danas oso paket,nadam se da ce ga i dobit....

poslo sam im vec par mailova da im saljem i da mi zamijene ali nema ni jednog odgovora do sad osim od prije 2 dana da je ssd dobar i da ti sectori nist ne znace...najveci problem je sto nisam iz ZG treba tamo otici i osobno sve rijesit jel ovako ne ide na nista kako vidim,a vidit cemo za per dana!!!

18 godina
moderator
GAMERANGER kaže...

evo danas oso paket,nadam se da ce ga i dobit....

poslo sam im vec par mailova da im saljem i da mi zamijene ali nema ni jednog odgovora do sad osim od prije 2 dana da je ssd dobar i da ti sectori nist ne znace...najveci problem je sto nisam iz ZG treba tamo otici i osobno sve rijesit jel ovako ne ide na nista kako vidim,a vidit cemo za per dana!!!

Nemoj ih daviti. Ne moraju skakati na svaki tvoj mail. {#} Poslao si im uređaj na reklamaciju i sad čekaj da ti se jave. Ako ti se ne jave u roku tjedan dana, onda im ponovno pošalji mail i/ili ih nazovi.

13 godina
neaktivan

Ako ti odobre zamjenu ili ako nije prošlo tjedan dana od kupnje bez problema možeš uzeti drugi model.

16 godina
neaktivan

Agility 60 GB - OK - samo ga flashaj na zadnju verziju firmware-a.

14 godina
neaktivan
Koji SSD do 600 kuna?

Bolje da ti je sad riknuo, barem ces dobiti novi.

--------------------------

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nadam se da ce ga zamijenit ma kakvi tjedan dana bio je kod mene dva rada a radio 4h tj kad sam ga dobio instalioo wins odmah su bili errori i nakon par sati riknio a i osjetio sam da nesto nije u redu jer mi je komp odjednom bio prespor tako da bi mi trebali zamijeniti,a vidit cemo...

edit:clan Tiger ima isti model i kaze da ga treba flashat e sam da li je to potrebno? uzmimo u obzir da ide ssd na sata 2 a ne 3 dok ne kupim kontroler!!jel to flashanje jednostavni ili komplicirano radije ne bih flashao jer nisam to jos radio a opet ako ce mi to pomoci tj produljit life time trebao bi jel mi moze neko detaljno objasnit flash-anuje ne opcenito nego za bas moj model ssd-a..

nije hitno jer ga sad svejedno nemam...

14 godina
neaktivan
Koji SSD do 600 kuna?

Nemoj kupovati kontroler nego plocu. Kontroleri su nerijetko neisplativi i imaju nize performanse od deklariranih.

--------------------------

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji SSD do 600 kuna?

Ma nemoj ništa kupovat jer ti realno ne treba, razliku praktički nećeš primjetiti. Ono najbitnije imaš, a to je odaziv od ~0.1ms dok je sama brzina čitanja/pisanja puno manje bitna običnim korisnicima.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice