Zamislio sam pod ovu temu,pomoc od onih iskusnijih,u promjeni raznoraznih djelova na kompu.Npr kako dodati samostalno hard disk na komp,kako spojiti TV tuner,kako postaviti jaci ventilator i razna druga pitanja koja samostalno ne bi znali rjesiti a zeljeli bi ponesto nauciti o svom kompu.Mozda bi ova tema bila kao navigator ili instrukcija da mnogi od nas amatera postanemo bolji kompjuterasi.Mogla bi biti i ovakva tema i u softveru?Pa ne znaju svi bas sve o raznoraznim instalacijama,programima,BIOS-u itd...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo pocet cu ja da razbijem led.Kupio sam TV tuner za 149 kn,procitao uputstva i spojio ga.No medjutim kupio sam ga da mogu spojiti DVD rekorder koji je u banani,da imam jos malu nadopunu novog harda(koji je 160 giga)No medjutim nema signala.Pa ga prespojim na rekorder i kad prebacim na s-video mogu gledat tv ali programe mogu prebacivat samo preko rekordera.Da bih dosao do signala moram upisat preko kojega satelita moja zgrada gleda satelitski program.No to niko ne zna jer je antena postavljena prije 20 godina.Zvka takodje nema a pisalo je da treba kompozitni video kabel spojiti u line in ulaz zvucne kartice.Napravio ali ne radi.Slusam vase prijedloge...
Dajem palac gore za ideju i namjeru da se pomogne ostalima, ali iskreno, mislim da ovo neće zaživjeti :)
Većina niti neće primjetiti ovu temu, nego će odma automatski ići otvarati novu da bi nešto pitali...
Možda da se ova tema nekako reorganizira ili postavi s nekim drugim ciljem... Da se možda pišu neki trikovi, fore, neka naša otkrića, neki tutorijali ili tako nešto...
Dvd rekorder sam spojio ne zbog przenja jer laser za citanje ionako ne radi pa ne mogu gledati filmove preko njega,nego zbog 160 giga harda.Mozda sam pogrijesio,mozda sam trebao izvaditi hard istaviti ga direkt u PC,ali tada ne bih mogao spojiti VHS.Sto se tice przenja preko VHS tu sam prepreku presao imam neki dekoder rucne izrade koji moze maknuti zastitu sa VHS kazeta.Trenutni problem mi je to sto ne mogu dobiti signal preko antene...