Jeli ovo dobra gaming konfa za 3500kn?

poruka: 43
|
čitano: 6.206
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Jeli ovo dobra gaming konfa za 3500kn?
stoncin3 kaže...

Eo a kejs odaberi si sam ili več nez ako ga opče imaš domaXD

izbaci katanu i ubaci 6850 i keys...nema keys on...{#}

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.
17 godina
protjeran
zoharbizo kaže...
stoncin3 kaže...

Eo a kejs odaberi si sam ili več nez ako ga opče imaš domaXD

izbaci katanu i ubaci 6850 i keys...nema keys on...{#}

Eo gotovo:

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
14 godina
neaktivan

gaming konfa 3.500

MSI AMD 770-C45 MB Socket AM3
CPU Desktop AMD Phenom II X4 955 (3.2GHz,2MB/6MB,125W,AM3) box
Kingmax 4GB, 2X2GB modul, DDRIII 1333 non-ECC, CL9.0
VGA ATI XFX HD6850 775M 1GB DDR5, DisplayPort x2 v1.2
HDD Desktop SAMSUNG SpinPoint F3 (3.5" x 1/3H, 500GB, 16MB, Serial ATA II-300)
PSU XFX Core Edition 80 450W PSU - EasyRail technology
SONY Optiarc AD-7260S 24x SATA black
GIGABYTE kućište GZ-KX1, crno, bez napajanja

3.541,12

ili sa 2 gb i jačom karticom

MSI AMD 770-C45 MB Socket AM3
CPU Desktop AMD Phenom II X4 955 (3.2GHz,2MB/6MB,125W,AM3) box
Kingmax 2GB, DDRIII 1333 non-ECC, CL9.0, 128Mx8, FLFE
VGA ATI XFX HD6870 900M 1GB DDR5, DisplayPort x2 v1.2
HDD Desktop SAMSUNG SpinPoint F3 (3.5" x 1/3H, 500GB, 16MB, Serial ATA II-300)
PSU XFX Core Edition 80 450W PSU - EasyRail technology
SONY Optiarc AD-7260S 24x SATA black
GIGABYTE kućište GZ-KX1, crno, bez napajanja

3.639,11

magazinRS

Poruka je uređivana zadnji put ned 19.6.2011 13:49 (listerstorm).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako misliš plaćat na rate karticom onda ti sve cijene koje su ovdje navedene ne vrijede nego na njih morađ dodat još oko 8% (ako se ne varam) tako da ti sve ovdje složene konfe izađu oko 4000kn. Ako ćeš plaćat karticom na rate mislim da ti se isplati pogledat u links-u jer oni imaju jednu cijenu neovisno o plaćanju, a i vjerovatno negdje blizu tebe ima dućan pa odeš i preuzmeš i platiš.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
miki13 kaže...

Ako misliš plaćat na rate karticom onda ti sve cijene koje su ovdje navedene ne vrijede nego na njih morađ dodat još oko 8% (ako se ne varam) tako da ti sve ovdje složene konfe izađu oko 4000kn. Ako ćeš plaćat karticom na rate mislim da ti se isplati pogledat u links-u jer oni imaju jednu cijenu neovisno o plaćanju, a i vjerovatno negdje blizu tebe ima dućan pa odeš i preuzmeš i platiš.

U linksu su cijene na kartice kao za gotovinu ali su komponente dosta skuplje, npr samo za phenom x4 955 i hd 6850 razlika je 250 kn.

14 godina
neaktivan
miki13 kaže...

ima hg spot ali o njima sam cuo sve najgore

16 godina
protjeran
listerstorm kaže...
miki13 kaže...

U linksu su cijene na kartice kao za gotovinu ali su komponente dosta skuplje, npr samo za phenom x4 955 i hd 6850 razlika je 250 kn.

Al nemoj opet podcjenjivati Links,jos uvijek imaju najljubaznije osoblje,najbolji servis i najveci lager od svih IT trgovina u HR,eto samo su im cijene nesto vise nego u ADMu,Protisu i RSMagazinu uz to imaju i bolji sistem placanja kartica.

15 godina

istina...spygi je u pravu...kupnja u linksa je sigurna sta se tice reklamacija...iako je cijena malo visa...

Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a znaci moze se placat na rate ako narucim iz adm samo ce me doc 8% skuplje?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako kupuješ preko weba ne možeš platiti karticom nego: uplatom na račun, pouzećem ili u dućanu.

Evo tu si pogledaj.

Što se tiče linksa znam ja da je on malo skuplji, ali ima ih u skoro svakom većem gradu, ljubazni su (uglavnom), ok servis i ako plaćaš karticom nisu ništa skuplji čak mogu ispast i jeftiniji. Još ako neka komponenta bude na akciji {#}.

14 godina
neaktivan

Pa ja ih uopće ne potcjenjujem, ne znam odakle taj zaključak. Samo navodim da su skuplji a pogotovo kod grafičkih kartica (tu su već i bezobrazno skupi). Jedna GTX 560 košta 2.000 kn a u adm-u i MagazinRS-u ih nađeš za 1.650 i to vrhunske overclockirane verzije (MSI twin frozr II i Gigabyte N560). A jedan Phenom X4 955 je 955 kn naspram 810 kn.

Za velik lager i ostalo se slažem a posebno im je dobar izbor coolera i kućišta.

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

a ako narucim iz linksa mogu platit karticom?

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Da. Može se i karticom!

;)

you want commitment put on your best suit put your arms around me now were going DOWN!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice