ITX konfiguracija

poruka: 7
|
čitano: 1.908
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
ITX konfiguracija

Imam zadatak složiti jednu malu ITX konfu pa pošto su ploče tog formata jako rijetke a i odgovarajuća kućišta trebam pomoć. U obzir ne dolaze Atom i M350 ploče i rješenja - znači trebam CPU, MB, RAM i kućište s napajanjem te dodatni GPU ako integrirani GPU ne postoji na CPU ili ga ploča ne podržava.

Unaprijed hvala!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: ITX konfiguracija

Mislim da bi ti odgovarala ovakva ploča

http://protis.hr/products/details/mb-socket-lga1155-blkdh67cfb3-intel-h67-miniitx-dual-ddr31333-8gb-sb712-dviihdmidisplaypo/48552

Procesor i3 ili i5 koji hoćeš i memorija

GPU ako nije dosta ovaj na procesoru ploča ima x16 PCI-e slot može bilo koja grafička

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2011 9:53 (TINOG).
14 godina
protjeran
ITX konfiguracija

Možda ovako nešto

AMD Fusion

Intel 1156

Ako nepaše ti ništa od ovog reci pa čemo nači nešto drugo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Prva spada u one ploče koje me ne zanimaju. Ova druga nije loša ali ju je generacijski zgazilo vrijeme.

Ajmo ovako:

ITX ploča sa FM1 ili 1155 socketom

ITX kućište (kvalitetno)

Proc i memoriju mogu i sam naći.

15 godina
neaktivan

ja sam sebi slagao neki dan jednu konfu sa 1155 socketom, ak imas kakvih pitanja javi se na pp jer nije bas jednostavno ak hoces da bude u nekom manjem kucistu a normalno odmah i dize cijenu zbog kucista

17 godina
Floor kaže...

ja sam sebi slagao neki dan jednu konfu sa 1155 socketom, ak imas kakvih pitanja javi se na pp jer nije bas jednostavno ak hoces da bude u nekom manjem kucistu a normalno odmah i dize cijenu zbog kucista

Nemojte odmah na PP, najvjerojatnije ima onih koje isto zanima predmetna tema ili će ih u skoroj budućnosti zanimati, pa bi im mogli pomoći u budućoj odluci.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina
neaktivan
ITX konfiguracija

izbor opreme uvelike ovisi o kucistu, po njemu biras maticnu. ja iz tog razloga imam doma jednu neiskoristenu jer mi konektori nikako ne odgovaraju na njoj, znaci tu moras paziti, hladjenje je i stock dobro ovisno o napajanju i kako ce ono biti u kucistu okrenuto, mozes i scythe ZZ ili shuriken ako se ne varam ( ne da mi se sad traziti) :D  al kod ovog drugog moras uzeti ram kekse koji su niski, znaci bez heat spreadera. ovako iz prve to bi bilo to, iz druge, imas moju staru konfu na links forumu, htpc/media server... nesto nesto

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice